Happy anniversery Katie and Joel! (grattis på bröllopsdagen för er som inte visste thihhi)

Torsdag torsdag och åter igen torsdag. Och kan ni tänka er, jag har haft en riktigt härlig dag!
 

Pojkarna var lite oroliga i sina sängar imorse så jag gick upp och satt inne i deras rum så att jag var nära till hands. Det var dem, jag, mörkret och dess lugn! Det var en riktigt bra start på dagen. Jag fick lite extra vila och de fick vilat ut och när de vaknat till satt vi oss på golvet och sa godmorgon. Vi gick ner och åt frukost, fixade och donade.. Sen kvart över 9 packade jag in pojkarna i bilen och körde till Spotted Cow där jag mötte upp Marte. Vi körde till biblikteket i Mill Crek Towncenter där det stod högläsning och sång på schemat. Riktigt kul var det och pojkarna uppskattade det. De första 20 minuterna var det sång och läsning, sen de sista 10 minuterna (man kunde stanna längre om man ville dock) sattes det fram en massa leksaker och alla barn sprang runt och lekte, föräldrar pratade och alla trivdes. Vi var dock tvungna att åka vid 10 eftersom Dexter hade sin PT (sjukgymnast träning) kl 11. Så jag och Nic gick en runda och stannade till vid en lekplats och gick sen vidare hemåt igen.
 


Jag förberedde mat till dem båda så allt skulle vara klart när Dex kom hem så om han var hungrig att han kunde få i sig lite innan han skulle vila. Nic visade tecken på att vilja ha lunch innan så jag började ge honom men han tog två tuggor och sen skaka han på huvudet och ville inte ha mer. Han började skrika och gråta hysteriskt och jag satt honom på en filt i ett hörn som vi har. Sen när han lugnat ner sig frågade jag om han ville ha mer mat eller om han ville sova. Och ja mat ville han inte ha i alla fall, så jag bar upp honom till sin säng och la honom till rätta och sen sa han inte ett ljud mer!
Somnade direkt! 
 


Sen kom Dex och Joel hem, Dexter ville inte heller ha mat precis så han åt lite sen la jag honom med.. De båda fick en härlig liten sömn på 2-2½ timme och jag fick med vilat lite, pratat med Mama, Petra, Lena, Anna, Maria och Pappa! Det ni hahah.. 


Nu har Anna och Maria bokat sina biljetter hit!!! De kommer till mig fredagen den 3 september och stannar till torsdagen därpå... Jag har även långhelg där, jag är ledig fredag kväll tills tisdag morgon! Skönt och kul när de är här med! Sen åker jag med dem på torsdagkvällen den 9 september sticker vi 3 mycket unga, fräsha och snygga girls till LA!!! Där ska jag vara med dem över helgen och åker hem på måndag kväll! Det kommer bli sinnessjukt roligt<3
 


Ni kan förresten kalla mig "Malin, henne vi utnyttjar för att beställa saker och inte vill betala frakt, eller tull osv osv" HAHHAHAH
Ni kan ju se själv vad som kom idag och sen kom även Petras bikiniöverdel efter jag fotograferat detta...
 
 
Maria har beställt två bikinis, Björn (Annas sambo) har specialdesignat en Ralph Lauren piké..
 
 


När pojkarna vaknade tog jag dem ut på en tur i vagnen och precis utanför huset så springer jag på Danielles mamma (hon grannen som jag var på en baby shower för, hon fick en flicka den 7 mars.) Så jag frågade henne hur allt gick och stod där och snackade 5-10 minuter, dottern ska heta Catlin och allt hade gått helt okej, inte riktigt som planerat men alla mådde bra. 
 

När jag slutade idag gick jag upp och tog en lång, skön, varm och behövlig dusch! Jag kände mig så glad efteråt, jag fick en massa ny energi från min dusch. Jag blev på bra humör! Jag satte mig och svarade på mail och läste lite bloggar. Sen gick jag ner och ville erbjuda mig att ta hand 1 timme om pojkarna så Katie och Joel kunde njuta av sin bröllopsdag idag, men de sa att de uppskattade det jättemycket. Men att det räckte för dem att jag höll lite koll på babymonitorn efter de hade lagt pojkarna så de kunde åkte ut en liten sväng och vara på tu man hand. Vilket jag uppskattade, det var okej för mig med. Vad än de ville var bra för mig.. :) 
 


Jag har belönat mig själv med två avsnitt av Svenska Hollywood Fruar idag! GUD VAD DET ÄR UNDERHÅLLANDE OCH BRA! Så ofta jag skrattar och tänker herregud och att ja tänk det kan kanske vara jag i framtiden.. HAHAHH ELLER INTE ;) Jag kommer aldrig bli sådär dum, jag är redan mycket smartare, klokare och mer nere på jorden än vad de är och har någonsin varit!
Men det är kul att se denna nya säsongen, för nu är jag inte hemma mer i Sverige. Så jag ser faktiskt programet med andra ögon. Jag kan inte riktigt förklara det, men jag förstår mer och har mer hum om hur de lever. För jag vet hur det är här, jag känner till affärer, se likheter på ett helt annat sätt...Det är ett intressant resonemang, och jag börjar fundera på hur mycket jag lära mig av att bo här och hur mycket jag redan lärt mig.
 



Det är så mycket ord jag har lärt mig, det är så mycket om amerikansk kultur, sport, system. Men även om mig själv, som person och som "ensam" fast jag egentligen inte är det. Jag vet att jag är stark, jag vet att jag duger, jag vet vad jag är värd och jag vet i princip vad jag vill (inte alltid då hihi). Ingen kan ta det ifrån mig, ingen kan ta de känslorna ifrån mig. Detta är jag, det är såhär jag är. Ta det, acceptera eller inte :) Så enkelt är det.. Denna erfarenhet jag känner efter lite drygt 3 månader trodde jag nog inte jag riktigt skulle göra. Och så säker jag börjar känna mig, det är olika saker som spelar in på säkerheten, men ändå den finns här.. 
 


Jag har börjat tänka mer och mer på hur lycklig och tacksam jag ska vara för alla mina släktingar där hemma, min familj och mina vänner! Jag var rädd och tänkte mycket hemma innan jag åkte, innan jag kasstade mig in i detta stora, läskiga äventyr..Kommer allt vara som innan, kommer jag tappa några vänner, att jag skulle finna nya vänner visste jag ju ganska garanterat. Men ni där hemma är speciella på ett sätt! Ni kommer alltid vara ni och jag har funderat mycket på om platser, om ni "alla personer" där hemma ändras? Vad händer på ett år liksom? Det är svårt att särskilja eller säger man urskilja kanske? Ja vem vet, hehe.. Det är svårt och man blir minsann inte klokare av att tänka på det heller..

 

Men jag vet i alla fall vilka mina riktiga vänner är och ni vet det själva hoppas jag med! <3

 

Mycket ofta tänker jag på alla släktingar, familjevänner som jag kommit närmre. De som har offrat sig och fixat skype, alla ni som är inne och håller kontakt med mig via bloggen. Det värmer alltid lika mycket när ni sätter era små spår med kommentarer! Det värmer att ni bryr er, att jag betyder något och att det är kul att följa mig! Tack för det ni gör..

 

Och min familj är ju bara helt otrolig, jag har inte så mycket att skriva där! Inte så mycket mer än TACK, jag vet inte vad jag skulle gjort utan er! MAMMA, PAPPA OCH PETRA! Tillsammans är vi allt, starka och unika, ensamma är vi inget. Vi är en mycket speciell, härlig och vi är faktiskt världens bästa familj. Det är i alla fall vad jag tycker. Alla minnen vi har tillsammans, både som en lycklig familj och som en lite mer splittrad familj. Tack Mamma och Pappa för allt ni gör, har gjort och fortfarande gör. Det är er förtjänst att jag är där jag är idag, i mitt liv och att jag är här. I USA och vågar nå ut i världen. Ni är ovärderliga <3

 


Nu har Jag och Angelica bokat våra tågbiljetter till Vancouver och hostellet är redan fixat. Imorgon ska jag till Angelica och så ska vi ha en trevlig kväll och sen bär det av på äventyr! KANADA!

 

Jag hade kunnat fortsätta skriva i oändlighet men nu är klockan alldeles för mycket! Så måste säga godnatt, hörs imorron och ha en toppen fredag!

 

PUSS PÅ ER<3 

Sen bowlingen i söndags, har inte orkat ta bort röda ögon än..
Bilden är inte tagen med min kamera så har snott bilden från Facebook..


Kommentarer
Postat av: Mamsen

3 mycket unga, fräsha och snygga girls till LA!!!

Hahahahah(ler) du är för härlig...NI kommer att äga LA...tro mig jag vet....det kommer att bli ett nytt äventyr att minnas i din äventyrstårta o att få uppleva LA med dina barndomsvänner är nice...o skit häftigt...Jag vet att P hade velat vara med er..men men sånt är livet...kanske en annan gång....Kul att Du o Angelika åker iväg denna helgen..o det gick upp ett liljeholmens imorse(din kväll) att vi kommer inte att prata med varandra förrän min morron(din kväll) måndag/söndag....Oh shit....hur ska jag klara detta men jag vet att du tänker på oss här hemma...Är nyfiken hur många toarullar har du kvar för idag är det 5 dagar kvar i min nedräkning oooooh vad jag/vi längtar....ska bli så mysigt att få krama om dig min goe tös....Ha det bäst o en riktigt trevlig trip till Vancouver önskar jag dig o du....Gör nu inget som mamma inte skulle ha gjort...du vet att vi är rädda om dig...Love You<3

2010-03-19 @ 07:19:39
Postat av: Mamsen

Grattis på Er bröllopsdag Katie & Joel. Kram från oss i Sverige...:-)

2010-03-19 @ 07:21:21
Postat av: Peter

Alltid roligt att läsa din blogg Malin. Alltid nya upptåg och saker som händer i ditt mer eller mindre nya liv i Seattle. Att du tog denna chans visar bara hur stark och nyfiken du är



Och ha nu riktigt skoj nu i Vancouver.



Take Care



Peter

2010-03-19 @ 08:15:40
Postat av: Hässleberga

Du tar väl datan med dig till Vancouver???

Din blogg är lika självklar läsning som dagstidningen på morgonen :-)



Ha en skön "semester"!



Felicia, Kristin & Martin

2010-03-19 @ 12:18:14
Postat av: Petra

& du är världens bästa syster !

Snart snart snart kommmer vi , herregud vad jag längtar :)

ikväll ska jag & maria in & se bio i malmö, ska bli mysigt :) Hoppas du får det bra nu när du ska iväg imorogon, puss på dig <3

2010-03-19 @ 16:07:31
Postat av: Håkan

Hej malin.jämför dig för allt i världen inte med en anka. skulle vara roligt att få titta i din tax-free

katalog. ha nu en trevlig helg i vancouver . släck nu inte os-elden.

kramar från klagstorp.

2010-03-19 @ 18:30:10
Postat av: Jonas

OMG!! se till så dom fixar sröjsen dom e ju sneda hahaha;)

2010-03-19 @ 19:09:34
Postat av: Mammi

Jonas du är arbetsskadad...hahahh(ler) du har så rättså...:-)Jag får väl fixa till det när jag kommer over there...:-)

2010-03-19 @ 23:30:36
Postat av: Anonym

Hej! Skulle bara säga, väldigt kul att läsa din blogg :)..(du känner inte mig ;), jag hittade in här via min vän hannah som du var på au pair skola med (som är au pair i Boston nu). Kul att läsa om alla eran upplevelser :) /amanda.

2010-03-20 @ 01:13:44
Postat av: Ninni

Ha det nu riktigt mysigt och ta väl hand om dig i Vancover. Härligt att vara ledig några dagar...och så himla trevligt att din mamma och syster snart kommer.

Jag är så glad för er skull att ni får träffas och krama om varandra. Jag får allt vänta några månader till innan jag kan ge Johan en bamsekram.

Ha det riktigt gott/ Kramisar Ninni :)))

2010-03-20 @ 01:29:11
Postat av: Camilla

GUUUUD man vill bara äta de små söta liven!!! Sitter så gulligt på sina badbollar!



Vad kul att du ska till canada!!!! AVIS!!!!! tellme all about it!



haha vad bra att petra beställde från VS... beställde du med? jag beställde fyra! hahha tjena tjena! skitsnygga för tusan!



<Love you sweety!

PUSS

2010-03-20 @ 05:31:41
Postat av: Mammi

Ingen uppdaterad morronblogg fr oss här himma....Förstår att du inte har tid...nu är det baraVancouver för hela slanten o det tycker jag är häftigt....Hur mycke toapapper har du kvar hos mig är det bara 4 dagar kvar mitt hjärta o det stegrar sig för varje dag med längtan o förväntningar.:-) Var hos Åsa igår hon o Felicia hälsade till dig. Felicia tyckte du shoppade fina saker...:-) Hon gillade Forever 21 jeans.... Peter har varit dålig hela natten...hmmm kräkt...hoppas att det var maten han inte tålde så att jag o Petra inte blir sjuka nu....vi åker ju om 4 dagar....Ska gå en runda med girrebus o sen ska jag bege mig till tvättstugan..Saknar dig...Har du hunnit vara inne på C:s blogg, synd att hon var tvungen att ge sig iväg hem så snabbt...men ändå skönt att hon är hemma nu...hoppas att ni kan träffas här hemma sen...:-) Ha det bäst o Love you....vi hörs när vi hörs....<3<3<3

2010-03-20 @ 08:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0