Love never fails

Lite svar på Kommentarer igen..

 
Saknar dig också!! jättemycket!
Cecilia, Aupair i Boston

 
Åhh Cecilia, jag tänker så mycket på dig. Hur går det med nya familjer, bor du hos din väninna? Är inne och kollar din blogg varje dag och hoppas på svar.. Gumman hoppas de går bra för dig, som sagt du ska veta att jag tänker mycket och ofta på dig här på andra sidan. Tvillingsjäl där (du vet vad jag menar) :-)

<3 

 


HEJ MALIN
Tack kära Malin för gratulationen på min födelsedag,
du ligger mej varmt om hjärtat. Vi följer dej dagligen på bloggen, vi vet att du har det tufft mellan varven,du klarar det jättebra. Samtidigt verkar du ha det roligt med dinna vänner.

Kram och kära hälsningar

Din MORMOR & MORFAR
 

Klart jag skulle fira dig på bloggen Mormorjinko! Hoppas du hade en mysig dag och att Morfar passade upp dig lite extra. Hörde att ni hade bjudit hem till Lördag, ja tyvärr kan jag ju inte komma som du förstår. Men hade gärna kommit och ätit din goda mat! Hörde en fågel som viskade att det skulle bjudas på Laxkalas ! Mums..

Vad roligt, ja jag uppdaterar så mycket och ofta jag kan så ni alla där hemma kan se vad som händer och försegår i mitt liv. Jag har det toppen med mina vänner och pojkarna med. Och det ska bli kul att Mamma och Petra snart ska komma med.  

KRAM OCH TUSEN VARMA HÄLSNINGAR

Ert Barnbarn

Malin

 


Innan jag började imorse snackade jag med Cattis och ja hon hade ju ett problem om man säger så och inte ett litet problem heller och inte ett lätt löst heller hhaha. Men tillsist fick vi slagit ihop våra små kloka huvuden tillsammans och så kom vi på lite olika förslag till lösning. Efter mycket krystandes och kämpandes så löste hon problemet! ;) HAAAHAHHA


Jag dööööööör, tänk så mycket vi kommer gå igenom och upptäcka du och jag mitt hjärta! Livet ut...

 

Igår la sig pojkarna lite senare och det ska vi försöka låta dem göra nu mera med, att de ska gå och lägga sig vid halv 8, 8 på kvällen. Så de borde kanske sova lite längre på mogonen då med och ja lite gjorde det i alla fall.. De sov till vid 7-7.15..


Jag har tvättat idagm pojkarnas kläder, mina kläder och lite handdukar, haklappar och lite annat smått och gott..

 

Jag kokade potatis och rev morötter och blandade med köttfärslimpa till lunch för pojkarna.. De älskade det! Och de är så duktiga på att ära själv nu med. Se själva här nedan..

 
Jag har också börjat ge dem egna glas med superlite dricka i, så det blir en tredjedels mun full för dem, så det finns liksom ingen möjlighet för dem att spilla! Eller jo vänta, förresten! Om de vänder glaset upp ocn ner eller svingar med glaset (som är av plast såklart) så kommer det nog ett par droppar mjölk på väggen, golvet, på dem eller brickan!

 

Dexter åt en sjukt stor portion, nästan som en vuxen portion, Nic var inte lika suger på lunch som Dexter men åt ändå bra. Sen sov pojkarna till vid 15.00, lite över 15.00.. Vi åt snacks, gick en runda med vagnen och sen kom Katie och Joel hem.

 

Jag skyndade mig upp och duschade. Svarade sen på lite mail och skickade lite mail.. Nu ska Marte komma och hämta mig om cirka 15 minuter. Jag ska nämligen följa med henne till Kyrkan. Idag är det för college folk, så ja ungdomar! Alltså är alla mellan 19-23/24 år cirka, kanske .. Så det ska bli ganska kul att träffa lite folk..

 

Jag har även fått snackat lite med Angelica idag, och när jag kommer hem från Kyrkan ska vi boka allt. Sen är VANCOUVER SÄKRAT! Det blir bussen på lördag kl.9.30, sen är vi i Vancouver 12.55. Då ska vi antingen lämna våra saker på hostellet eller låsa in vår väska någonstans. Det blir till att besöka OS facklan (det är ju fortfarande Paraolympics, tills söndag), göra stan, partaja på kvällen och sen göra stan igen på söndagen innan det blr hemresa kl 18.30. Vi kommer vara hemma vid lite i 22.00 på kvällen..


Hostel och bussen kommer kosta oss cirka 600-700 kronor.. Det är väl helt okej.. :-)


Tänk så mycket vi kommer se, uppleva och så kul vi kommer ha..


De som jag vet ska åka är Jag, Angelica, Lina och kanske en tjej som heter Linn..

 

Sen kör Yasse och Denise (kanske någon till) upp på lördagen så de kommer vi träffa också och vi partajar väl tillsammans på lördagkvällen..

Jag är så laddad inför detta lilla äventyr!

 Imorse var de så söta i sina pyjamasers så jag var tvungen att ta några foton.. Eller vad tycker ni ?

 Love Never Fails-Brandon Heath är en sjukt fin låt!


Hör själva!

Uppdaterar lite till och kommer kanske lite bilder till från kyrkan, får se.. Hörs senare..

PUSS PÅ ER ♥

Kommentarer
Postat av: Lena L

Riktiga sötnosar.

KRAM

2010-03-17 @ 07:18:57
Postat av: Mamma

Riktiga prinsbakelser dom små liven...:-) Ska bli härligt att träffa dom IRL....<3 O vad jag blev glad för din, Maria o Annas skull...synd bara att syrran din inte kan hänga på....Ni 4 hade ägt LA...Hahahahah...Tänk att ni ska få upplev Hollywood, Walk of Fame, Universal studio mm....o givetvis jag glömde shoppingggggggggg...:-) Hahhah det lär nog bli att ni får leva på nudlar o vatten de sista dagarna...men men kul ska ni iallafall ha...Är så HAPPY för er alla 3...:-) Idag ska jag luncha med Anki den nya pensionären..Grattis!!!! Hon berättade att hon kommenterade din blogg men vi kan inte se det...mystiskt...hmmm kolla med Sherlock Holms...:-) Ha det bäst o natti natti o gomorron Seattle...Bara 7 dagar kvar...Love you...Hur mycke toapapper har du kvar för jag har 7 dagar...hahahahha....Kram <3

2010-03-17 @ 08:23:00
Postat av: Cattis

Vad skulle jag gjort utan dig vid min sida älskling?

2010-03-17 @ 11:23:59
URL: http://catriniusa.blogg.se/
Postat av: anna L

hej malin :D vaknade imorse o såg ett sms från helen, blev super glad! gud vad roligt att du blev ledig!! såå roligt vi ska ha! :D va förresten på urban outfitters i stockholm, hitta jättesöta skor där.! såg att du hade köpt boots därifrån, ser riktigt snygga ut! så söta pojkarna är i sina pyjamasar! hoppas du får en bra vecka o en underbar helg i vancouver! kram anna

2010-03-17 @ 13:31:13
Postat av: från Gunnel

Hej Malin

Dina små skyddslingar är jättesöta det är mitt nya

lilla barnbarn också men vet du vad Du är också både

söt och vacker så jag önskar fler bilder på dig Malin. Jag förstår du längtar tills Du får träffa

msmma och Petra hoppas ni får roliga dagar

Kram från Gunnel

2010-03-17 @ 22:36:28
URL: http://minusa.blogg.se/
Postat av: Yasse.

Vadå att vi ska äga vancouver i helgen ;) <3

2010-03-18 @ 05:07:10
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Gunnel

Tack Malin Du har alltid varit en söt flicka men nu en vacker söt det lyser om dig önskar dig all lycka

i ditt arbete vilken tur familjen haft som fick dig

men det vet de nog om

följer dina dagar med glädje

kram Gunnel

2010-03-18 @ 22:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0