Snart, snart 2 månader i USA (imorgon)

Vilken underbar helg och söndag.


Yassibassi och jag vaknade vid 9-9.30 (Yasse segade sig lite). Så skypade vi/jag med Mamma, Maria (Lena) och Petra. Sen när jag ska gå på toaletten inser jag att det är STOPP I TOALETTEN! KUL tänker jag, riktigt mysigt, trevligt och kul.  


Så det var bara till att gå ner och hämta ”sugaren” (vaskrensaren/toalettrensaren) i garaget. Där möter jag Joel och Katie. Jag berättar då hur det hela ligger till och Katie säger direkt:

-Malin du vet att du inte kan slänga bindor och tamponger i toalettstolen!

Då svarar jag: Ja det är klart, men jag går på p-piller och har inte haft mens sen jag kom hit så det är ingen risk.


Hur man använder en vaskrensare (sugare)! Se följande..

1.  Ta på dig gummistövlar, otåliga kläder, helst regnställ (kan bli lite blött och ofräscht).

2.  Töm badrummet på mattor, gamla trosor och strumpor, handdukar och tylikt.

3.  Förbered dig mentalt! Gå igenom hela proceduren i huvudet innan du börjar.

4.  Spola, hugg i och börja JOBBA, kämpa och suga!

5.  Du ser hur vattnet börjar rinna tillbaka, då har du lyckats, stort GRATTIS. Har du fått användning av dina regnkläder, stövlar osv så har du inte lyckats lika bra. Då får du istället skrubba badrummet och spraya minst 1 flaska lucktegott.

6. Spola en gång till för säkerhetsskull så att allt verkligen funkar som det ska igen.    


Se och lär:

Från Random


Vid eventuella frågor är det bara att kontakta mig på
[email protected] eller här på bloggen via en kommentar!

När vi hade lekt färdigt som rörmockare/avloppssugare så gick vi ner och åt frulle, gjorde oss i ordning och begav oss först till Michael’s i Everett så jag köpte tygfärg sen vidare till Alderwood Mall (igen, ja jag vet)

Vädret var underbart, solen sken, inne i bilen kokade vi, musiken var bra och fram gled vi. Jag kände mig LYCKLIG!


Här ovan är vi på Michael's, Ruby's. Milkshaken får man i ett glas + att man får typ lika mycket till i en plåtburk som jag älskar! Så mycket av det goda! :) Det är mumma!


På köpcentret fick jag köpt ett skärp/bälte på Forever 21 för 3.50$ + en svart tröja med spets detaljer för 22.90$. Sen köpte jag en t-shirt på American Outfitters för 15$. Så det blev inte så mycket shoppat idag som vi hoppats på, jag hade velat ha i alla fall två tröjor till, är i behov av det. Men får bli nästa helgs projekt (om jag kan klämma in det med)! Vi åt på Ruby’s som jag älskar! SÅ 1980-TALET OCH GREASE!



Här ser ni biografen vi var på igår, och den största, bästa här i närheten.



Det blev cheeseburgare, pommes och chokladmilkshake. Chokladmilkshaken fick vi gratis eftersom de glömde göra den och ge mig så jag fick fråga var den tog vägen så de bjöd på den. INTE MIG EMOT! 


Yasse kände inte sig så bra, hon fick lite lätt migrän och mådde piss ås vi körde hem och sen körde hon vidare hem till sig i Gig.


Då sms:ade jag till Tyler och sa att jag nu kunde träffa honom lite. Så han kom och hämtade mig klockan 16.00. Vi åkte till Jamba Juice (MITT ABSOLUTA FAVVO STÄLLE), de har en massa olika smoothies, pressade juicer, shakes, glass osv.  Där var Tyler också stammis, så han behövde inte ens säga vad han ville ha de visste de redan! SICK! Han bjöd mig på min, tack tack sa jag bara.


Sen nämnde jag att jag inte hade varit på Target sen jag flyttade hit men jag har ju varit på ett Target innan. Så då insisterade han på att vi skulle gå in och kolla. Han frågade om jag behövde något speciellt och ja sa strumpor. För det hade jag tänkt köpa länge men inte gjort haha. Då säger han att han ska köpa ett par stycken strumpor till mig, då säger jag ABSOLUT INTE ATT DU SKA. Då drar han mig dit och tvingar i princip mig att välja strumpor som han betalar, 4 dollar (30kr). HAHAH MEN BARA EN ROLIG SAK LIKSOM!


Efter det körde vi hem till mig och hämtade min pinkod så jag kunde aktivera mitt bankkort och så visade an mig hur jag satte in pengar. Skönt att få det fixat.


Sen hade jag nämnt något om Swedish Fish, sådana lösvikts godis fiskar. De kan man nämligen köpa här i alla möjliga affärer. Om man tänker efter är det faktiskt ganska sjukt och roligt. Jag menar lilla Sverige och så kan man köpa Ett Svenskt Godis i USA! Så Tyler insisterade på att köpa mig en påse Svenska Fiskar, haha.


Tack Tyler för en rolig eftermiddag! Nu har jag ytterligare en amerikansk vän, jag har Amanda i San Diego och nu Tyler. Tyler är min lokala guide, han ska ta mig till Seattle Space Needle och lite annat spännande om 2 helger (kan inte denna kommande helgen för jag är helt fullbokad redan). 

 


Så imorgon börjar jag klockan 8.30, så vi får se hur min dag artar sig. Men vet i alla fall att på kvällen ska vi fira Katie över hos hennes föräldrar med lite släktingar. Hon fyller år nu den 7 Mars, men då är inte hennes föräldrar hemma (de är då i KALIFORNIA, kul för dem ju). Så det ska bli gott och trevligt!


På tisdag är det dags för Spanska igen, ska bli kul att träffa Jasmin, men jag saknar absolut inte lektionerna!


Ska även försöka ringa Marte imorgon och fråga om vi kan ha playdate nu i veckan, 1 eller 2 dagar.


Till helgen ska jag försöka hinna med att träffa Jasmin, Yasmine, Angelica och jobba ett par tillar på söndag kväll. Det är Katies födelsedag så Katie och Joel ska ut och äta på tu man hand för en gång skull.


TÄVLINGEN!   

Herregud vänner, ni är ju helt otroligt duktiga. Sådan koll ni har på pojkarna Yates. Här har jag gått runt och trott att ni inte sett någon skillnad på dem, men se så fel jag hade. Och eftersom ni alla hade rätt, de som nu gissade/visste svaren. Alla ni som medverkade i tävlingen hade alla rätt (ni vet själva vem ni är). Vinsten är:

NI ÄR VÄLKOMMNA TILL USA, EVERETT OCH TA EN FIKA MED MIG OCH TRÄFFA POJKARNA LIVE! Bra va, guuud vilken vinst!   


Nej här kommer lite bilder och så ska jag palla mig in på toaletten och fixa mig inför sängen. Imorgon är en annan dag som är värd att vakna upp till (så utvilad man bara kan).

 

Ha det bäst där hemma och vet ni vad?!!

Imorgon är det MARS MÅNAD, JAG MENAR VAR TAR TIDEN VÄGEN!?

Jag hinner i alla fall inte ikapp, jag hoppas att ni gör det där hemma, eller var ni är i stora vida världen.

Imorgon har jag varit hemifrån i exakt 2 månader, jag har varit hos min amerikanska familj i 7 veckor och 2 dagar idag.

Jag önska alla en bra start på en ny orörd vecka, men så mycket möjligheter. Ta han om er!  


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Rörmokare...GO Malin..Go Malin..ännu ett äventyr att lägga till din äventyrstårta...Hahahahh..Vi får väl se vad Johan hittar på för ni kan verkligen underhålla mig...:-) Kul att dina bloggläsare har koll på pågarna...Jag visste inte att det betyde att ta en fika...hahahah men det bjuder jag på..mån tro du o Tayler har fått sig vars ett gott skratt... Ja du nu är det inte många dagar kvar...o vad jag längtar..ska bli kul att på uppleva Seattle IRL...:-) Ha det bäst o vi hörs din lunch imorron/(vår kväll)...Love you....<3

2010-03-01 @ 08:29:22
Postat av: Ninni

Stopp i avloppet?? Söt är du ...i dina gummistövlar. Vilken tur att du inte behövde de egentligen. För du lyckades jujujuju :)

Ja jisses vad tiden går. Njut som attan av varje dag, för det är de som är LIVET. Blev helt tårögd av dina underbara VÅR-bilder som du tagit. Att Rhododendronbuskarna blommar redan...vackert, vackert! Får väl drömma vidare...hoppet är det sista som överger en.

Kram på dig/

Ninni

2010-03-01 @ 14:20:43
Postat av: Tinde

Haha härligt att du löste avloppet ;-)

2010-03-01 @ 16:23:52
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej hjärtat mitt !

Det låter hur bra som helst, tur det fixade sig med toaletten med, haha !

ska ha utvecklingsamtal imrgon halv 11, sen efter det är jag hemma, så kan prata lite då på lunchen, när pojkarna sover :)

Det du hittar är så fiinnnt, jag längtar !

Gud , det är otroligt så saknad du är syster, aldrig saknat dig så !

2010-03-01 @ 16:40:54
Postat av: Camilla

Hej svej!

Du är ju riktigt händig, då vet vi vem vi ska ringa till när det blir stopp i avloppet.... Kul med de svenska fiskarna, då känns det ju som hemma fast du är långt borta. Kul att se dig på skype, det känns som du är närmre. Kram!

2010-03-01 @ 21:23:54
URL: http://allimacdesign.blogspot.com/
Postat av: Keith

Vilken tjej ! Haha du är ju bara bäst, nu har du förgyllt min kväll haha!!! Saknar alla dina galna upptåg :( Men nu har du varit där i snart två månader... Då närmar det sig en flytt hem ;) Can't wait ! :D

2010-03-01 @ 21:35:35
Postat av: Cecilia

hahaha... älskar bilden på dig på dasset =)

Jag har arbetat mig igenom samma procedur 3 gånger sedan jag kom till staterna. Know how it is! Kärlek från miiiig. KRAM!

2010-03-01 @ 23:43:34
URL: http://overcec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0