Bilder sen igår som jag lovade!

Tvärr ingen film för då stryper Angelica mig!!! För internet är såå himla segt.. Räcker att ladda upp en bild på bloggen så blir allt så slött att man kan inte ens gå in på en hemsida! 




SÖÖÖÖTA!

Älskar mina små hjärtan. Ni kan vara de mest retliga, tetiga busungarna. Men jag älskar er! Ni har mycket goda sidor med fast jag ibland känner att jag skulle kunna lämna er och BARA GÅ hhah :)

Från idag på min smyckes kurs.. :)



Har haft en trevlig dag.. Jag har varit trött som ett sjölejon! Gäspat stup i kvarten.. Men det var intressant och det bästa ar att jag inte behöver göra så mycket. Alla klasser skulle varit såhär!!

Får se vad som händer idag.. Jag och Angelica försöker planera kvällen just nu.. Ringer runt till folk och snackar lite. Så vi får se..

Ha en toppen söndag där hemma.. Här är det fortfarande LÖRDAG och kvällen/natten är UNG!


Kommentarer
Postat av: Hannah

ja, vad gör du dä borta? det undrar jag med! hade varit sjuuuukt kul att ha dig här, så om du får tiden helg eller så tycker jag du kan komma och hälsa på! annars har vi ju varandra i kära skåneland!



fy vad kul att du kanske ska förlänga, men det är ett svårt val! det blir ju mycket enklare om du stannar kvar i den familjen du är i nu (som förövrig verkar vara hur shyssta och bra som helst). men samtidigt kan det vara kul med lite förväxling, både med miljön och människorna! men du har som sagt ett tag på dig att tänka och ju mer tiden går desto klarare det kanske blir!



jag trivs skitbra i min familj och har träffat på massa snälla kompisar så det känns super! barnen är hur söta som helst. det känns verkligen som att de är ens egen småsyskon!



hoppas allt flyter på som det ska! massa kärlek till dig malin <3

2010-05-02 @ 05:02:01
URL: http://hhni.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Min goa tös, är inne på skype nu men detverkar som du o Angie har slocknat o sover er prinsessesömn...:-) Det blev ju inte mycket sömn mellan fre-lörd....Hmmm, alltså som vanligt... Eller så är ni ute på galej nu....o jag tror ni sover hur kan jag ens tänka tanken....vilka kanon bilder på pågarna o det ser ju kul ut på smyckes classen...väntar på spänning o se vilket alster du har gjort...Alla hälsade till dig igår...synd att vi inte kunde skypa med dig det hade varit mysigt...många som saknar vår goa spruddliga tös over there....ha en fortsatt bra dag på kursen o förhoppningsvis hörs vi en dag...Idag blir det dop med tjocka släkten o sen ska det slappas...Love you <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2010-05-02 @ 08:56:36
Postat av: Maria

Super söta bilder :) tråkigat att vi inte kunde prata på skype igår . men får göra det snart :) <3

2010-05-02 @ 10:34:17
Postat av: Gunnel

Hej Malin

Idag har det varit en stor dag i Staffanstorp mitt 6:e barn barn bars till dopet i vår kyrka Brågarp

som var fylld med släkt och vänner hade varit roligt om även du varit med men jag är så glad att fått träffa Din kära Mams o Petra också fått träffa

Peter Andreas med sin Karin Håkan (stora karlen 50 i år jag vill inte tro det ) och Ulla jag vet att inte bara jag utan hela min familj gladde oss åt mötet nu sitter jag hemma och suger på den härliga dagen jag haft följer dina äventyr där långt borta

ha det bra var rädd om dig

2010-05-02 @ 21:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0