Fortfarande Cattis födelsedag faktiskt, tro det eller ej..

Ja jag hoppas min Sessa har haft en bra dag på andra sidan (jordklotet, eller oj nej menade) USA ju.. Fast känns som andra sidan klotet hahah ..

Jag har haft en härlig dag med pojkarna.. De fick sig ett bad imorse och vi har alltid lika kul med fiskarna.. 

Jag slänger fiskarna på dem så de fastnar och de skricker av förtjustning..

I eftermiddags tog jag ut pojkarna på en lite walk runt kvarteret..Mys på det, lite små kyligt men solen sken i alla fall..  

Vi har haft en riktigt härlig dag jag och pojkarna, mkt kärlek, lek och bus.. Det gillas, inte sura miner och inte vägra maten dag heller :) TOPPEN!
 





Jag kan bocka av lite saker på min att göra lista, som boka biljetter till Sex and the city premiären, boka biljetter till ett evenemang i framtiden, jag ska boka biljetter till the Mariners game ikväll med (baseball laget), jag har kollat upp flygbiljett till Minnesota, så de ska bokas imogron när jag snackat med Mamms. 

Sen ska jag bara boka min LA resa i September, men det blir till att vänta lite med det, men snart måste även det göras.. 

Jag måste även ta tag i och fixa certificat för min smyckes klass jag hade i början av maj.. Kosta 10 dollar det ha, najs liksom.. 


 Nu ikväll åt vi sen kom språkterapeuten och då smet jag upp på mitt rum igen.. Angelica ringer och är helt förvirrad och fullkomligt LOST. Då åker hon rullor någonstans där hon aldrig varit. Hon lämnade ena värdbarnet på gymnastik och tog med sina rullor. Sen ringer hon när hon har försökt ta sig runt och försökt hitta tillbaks till gymnastiksalen så får jag vara hennes GPS och leda henne till gymnastiken! HAHAHAH

Hon ramlade in på 220th st SW, en jälka vurpa förklarade hon det hela själv. Skämdes gjorde hon, backar besteg hon och tillsist var hon framme efter 25 minuter! Det ni, så bara ring mig så fixar jag hem er nu mera!
Jag är inte så dyr i drift heller ;)

Jag snackade lite med Cattis precis, men vi ska prata mer imorgon då hon är med lite aupairer hos Malin och ska fira hennes födelsedag..

På lördag kommer hon, 12.18 kommer en glad Malin Persson hämta upp sin fjälla på flygplatsen i Seattle! Sen blir det kalas för tvillingarna bus, 2 år fyller de ju på onsdag nästa vecka.. Ska fråga om jag kan få bjuda in Angelica på kalaset med.. :)

Nej nu ska jag ner och hjälpa Katie och Joel och lyfta ut matrumsbordet till garaget. Sen blir det till att läsa i min bok som är sjukt spännande och bra nu! Innan jag letar efter kudden min..

Ha en toppen helg! Mamma jag kommer skypa med er och alla gäster på lördag!!!

Imorgon är det Tim Mcgraw och Lady Antebellum konsert på Key Arena med Katie! SÅÅÅÅ EXALTERAD! SKA BLI SÅ KUL..



Kommentarer
Postat av: Mammi

Jag kan höra deras skratt i badet de små liven. Vad söta dom är. Jag älskar o skypa med er alla 3..:-) Det kunde ju inte blivit någon bättre födelsedagspresent för Cattis att få reda på att hon åker till Seattle på lördag.Tummen upp för det. Vi kan skypa din lunch imorron/idag för mej. Natti natti mitt hjärta. Love you massor..<3<3<3

2010-05-21 @ 07:07:56
Postat av: Camilla

Lady Antebellum!!!!!!!!!!!! I LOVE HER!!!!!

Gud vad avundsjuk jag bliiiiiiiiiiiiir!!

Its a quarter after one, im a little drunk and I need you noooooow! lalalalala!! SÅÅÅ BRA!

Du måste filma lite snuttar så jag kan se =)



LOVE YOU!!

2010-05-21 @ 09:36:19
Postat av: Mammi igen

Ha en trevlig kväll o slå klackarna i taket...Love you:-)

2010-05-21 @ 14:01:51
Postat av: Anna

Såå söta pojkarna är!!! nu sitter jag o väntar på att du förhoppningsvis ska komma in på skype o att du har tid o prata lite :D kram

2010-05-21 @ 21:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0