Lite smått och gott att suga på..

Idag fick jag sluta vid lite i 2, sköönt! Det var inget jag förväntade mig! Så blev 3 timmars jobb idag och ska jobba 2 timmar på lördag, men det gör jag gärna!

Här kommer lite bilder och filmer sen helgen..

Breakdance battle/competition....


Den lilla killen på sista bilden! Han är känd, han har varit på Oprah Winfrey's show.. Han är sjukt duktig på breakdance.. Oj oj här har man träffat en kändis.. Nu börjar det lika något.. :)


Kolla länken nedan: Där är killen!!!
http://www.oprah.com/relationships/Oprahs-Search-for-Talented-Kids/3#slide


 



En tjej som var SJUKT duktig på Alderwood Mall..Hon har skrivit sina låtar själv med.



Nu är klockan snart halv 5, min klass börjar 6. Jag är fortfarande trött.. Men ja så är de. Fast jag fått vila lite.
Är hungrig som en flodhäst, så får se vad de bjuds på för mat idag. Regnar ute, men va fan de gör de ju ganska ofta här..

Saknar min Mamma, Pappa, Petra, Gizmo + vänner! Idag har jag velat vara hemma! Hemma i Svealand, usch. Vissa dagar är inte lika roliga som andra..Hoppas ni sover gott där hemma. Så hörs vi imorgon!
Det finns ett inlägg till under detta som många av er inte hunnit läsa tror jag.. Jag har minsann bloggat två gånger idag!

Här är en bild på mig som jag precis tog, bara för att ni ska kunna se hur min hårfärg blev :) Jag är nöjd!


Kommentarer
Postat av: Mammi

Jag/Vi saknar dej med.....Otroligt mycket faktiskt...skulle vilja ge dig en bamsekram o lukta på dej...men snart kommer jag/vi om exakt 60 dagar o det ska bli så kul...jag längtar....:-) Ska bli kul att träffa dej o fam Yates o givetvis min goa Angie...:-) Lovar att ta med gottoblandat till er båda 2. Vilka härliga movies du delar med dig av..Pratade med Cattis igår det var så kul, saknar henne med nu....tänk jag har nu 2 extra döttrar alltså 4 tjejer inte fy skam det....:-) Vi hörs o natti natti Love you...<3<3<3

2010-05-04 @ 08:56:22
Postat av: Anna L

Hej Malin! Vad glad jag blev när jag såg att du bloggat två ggr idag!! :D Alltid lika kul att läsa om vad du/ni hittar på! Du får uppleva såå mycket roliga saker som vi andra inte får. Vi finns kvar allihop när du kommer hem! :) Längtar efter att få träffa dig o din familj! Ska bli otroligt kul! Ha det bäst! Kram Anna

2010-05-04 @ 18:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0