Måndag och lite positivare prognoser i sjukstugan

Idag var det upp med tuppen igen, 06.00.. Kände mig helt off. Halsen kändes sårig och ont hade jag, näsan rann fortfarande och jag hade bara velat vända på mig och somna om! Men icke sa nicke.. Det var bara till att palla sig upp!

Gick ner och började med pojkarnas gröt och hör sen hur de rör sig och är vakna. Så jag hämtar ner dem och jag har hört pojkarna under natten så jag vet att det inte har varit en "bra" natt..

Mycket riktigt så var även fallet. Dex hade sovit 7 timmar och varit uppe mycket och lika så Nic men inte riktigt lika mycket..

Jag och Cattis har lekt med dem hela förmiddagen, myst och TORKAT RINNANDE NÄSOR TILL TUSEN! Stup i kvarten, helt sjukt, så mycket snor två pågar kan ha som måste komma ut!

Pratat lite med Anna och Maria idag, pratade lite om vår LA trip, blir nog även en liten tur till San Diego och stanna till i OC (orange county) och Laguna Beach osv.. Så en liten mindre road trip.. KUL, LÄNGTAR SÅ!

Till lunch värmde vi gårdagens mycket goda mat.. Mumma.. 

Sitter och nördar oss vid våra datorer nu, ska kanske ta tagi våra liv och åka en sväng.. Får se, kanske inte ska sitta och uggla på mitt lilla rum ett par timmar framöver..  

Jag ska på klass ikväll, men tänkte vara lite bölfärdig. Ska gå dit och vara där i 2 timmar och sen berätta att jag är sjuk och åka hem tidigare..

Det var väl dagen i sitt allt tror jag .. Hoppas pågarna kryar på sig så vi kan hitta på lite nu när Cattis är här med..


Man kan ju låtsas att man går på Bio hemma, eller?

Är Wii det som gäller?


Gårdagen, den ena tillägnad Peter, Guinness. Den andra bilden tillägnad våra hederliga svenska gurkor och inte de som ser ut som squash eller zuzzini..



Våra KORREKTA GURKOR till vänster och de AMERIKANSKA till höger!!

Smakar visserligen samma, men Catrin höll på att dö när hon såg de amerikanska och utbrast. NEJ, de kan vi inte köpa!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Egen biosalong, dom är så goa pågarna. Snygga tshirts o på rea inte dåligt. Hhahahah ni är för töna med herr gurka...:-) Klart dom smakar samma som hemma...Ha det bäst Kramis

2010-05-25 @ 07:06:41
Postat av: Peter

Oj tack malin Coola och snygga t-shirts. "Not bad at all" ;) Gurka som gurka smakar säkert som hemma



Sköt om Er och ha en bra dag...

2010-05-25 @ 08:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0