Min 20 års dag har varit MONSTER SBRA! (super+bra, i usa super+well = swell)

Idag var det ju inte en helt vanlig dag inte.. Utan det var ju faktiskt min 20 års dag. Och en konstig sådan, nu har jag fått uppleva en extra lång födelsedag. Den började i Sverige och då var det fortfarande 9 timmar tills den började i USA, sen slutade den i Sverige men fortsatte i ytterligare 9 timmar här :) Det ni, det är inte alla som får uppleva det..

Dagen började faktiskt innan jag gick och la mig, då var det ju morgon i Sverige och natt här i USA. Mamma är angelägen till att jag ska ringa. Så jag ringer upp henne och då sitter hon på skype med ett stearin ljus + en svensk flagga och sjunger för mig. Sen fick jag önska mig något och blåsa ljuset! Tack Mammsi! 
 
Sen började min Amerikanska födelsedag vid 09.00 då jag vaknade. Jag ringde och pratade med Ulla & Håkan, Pappa, Mamma och Ingrid + Petra (Gizmo), Maria och Lena, senare Keith och Timmy. Jag har även pratat med Gunilla och Max idag.. 

Jag bar ner Mamma och Ingrid på skypen till nedanvåningen, Gelis och Cattis kom också med.. Där låg mina paketisar på bordet. Så jag satte igång och öppnande. För ingen i min familj var hemma. Ingen aning var de var och visste inte när de skulle komma hem och jag ville inte vänta i flera timmar på att öppna mina paket precis hahha :) Ni känner ju mig, ni vet hur klåfingrig och nyfiken jag är!

Så av åkte pappret och ut visade sig sakerna som gömde sig.. Här kan ni följa det hela förloppet..  




Av Lundströms fick jag Kexchoklad, ett fint armband + kort

Av Faster Marianne fick jag öronhänge, väska och kort
Av Mamma (Peter och lite Petra + Girre) fick jag ett pärlarmband i Tomas Sabo med en frihetsgudinna berlock + en betald resa till LA (som jag ska uppleva med Maria och Anna i september)

Av Pappa fick jag en tro, hopp och kärleksberlock till armbandet, ett jättefint kort!

Av Petra fick jag pengar till en ansiktsbehandling, massage eller något sånt. DU ÄR BÄST SIS!

Av Cattis fick jag HENNE HÄR! Bäästa överraskningen och ja den bästa presenten av alla om jag måste välja! Hon köpte även den söta cupcaken med ljuset. 

Av Kristina, Ingvar, Ellinor och Fredrik fick jag pengar, kort + ett litet brev..

Av Mormor och Morfar fick jag ett fint spelande kort.

Av Birgit, Bertil, Nina, Stefan och Philip fick jag en låda med gottigheter, såser, dressingar, kaviar, bilar, choklad tidningar m.m.

Av Katie och Joel fick jag en tripod (litet kameraställ), en nyckelring med washington 25centaren + biljetter till Tim Mcgraw/Lady Antebellum Konserten den 21 Maj. 

Av Katies Mamma och Pappa fick jag ett SVENSKT födelsedagskort och lite pengar :) 

Av Ingrid och Bengt fick jag ett fint kort!

Av Angelica fick jag att vi ska gå och ta fina modellbilder tillsammans :)  

Det var nog allt där ja! TUSEN TACK ALLA! Jag är helt övernöjd, tack för att ni finns och ja himla mycket tack för allt. Det var den bästa 20års dag jag någonsin kunnat ha, bättre än jag kunnat ana och drömma om!



Hur har dagen sen varit då, jo vi åt våfflor i morse som Katie gjorde. Sen blev det till att fixa sig och vid 14.00 var det morsdag/min födelsedags lunch hos Mormorn och Morfarn. Gott var det, solen sken och det har varit 15-20 grader! Riktigt fint väder, bästa födelsedags vädret ever! Kunde inte varit bättre..
Vi satt ute på verandan och solade, pratade och njöt. Sen blev det tårta, sång och mumsandes..

Sen begav vi oss vidare, Cattis, Gelis och Jag! Bilen styrde mot Seattle Premium Outlets.. Där blev vi ganska snabbt av med Gelis som vi inte hittade förren 1h 45 min senare.. Så hon fick shoppat själv och vi tillsammans.. Men jag det gick det med, lite synd om Gelis bara, dåligt samvete hade vi. Men hon hade ingen telefon så ja allt var svårt, vi kunde inte hitta varandra så lätt..

De fick shoppat lite, jag köpte ett par låga svarta converse skor bara..

På vägen hem stannade vi och tog en liten hamburgare + glass/milkshake innan vi åkte till mig.. Väl hemma blev det prat, mys och sen körde Gelis hem tills sig.

Jag skypade lite med Mamms och Cattis ligger här och sover bredvid mig, det har hon gjort i snart 1 timme.. Hon gör en "Angelica" kan man säga, detta gjorde hon nämligen igår, så ja Cattis kör en repris..

Nu ska jag bara säga att detta har varit den BÄSTA DAGEN PÅ SJUKT LÄNGE! Jag tackar ännu en gång för alla gratulationer via Facebook, Mail, Blogg, Skype osv.. Tack för att ni finns underbara människor!
Här kommer bilder sen dagen, se och njut så hörs vi imorgon!
 



Jag utanför Donken, ingen av de andra latisarna som ville ta bilder bara jag med energi kvar! HAHHAH


På min födelsedag hos Marilyn och Carter. Gelis filmar helt såhär utan någon riktig anledning..


När Catrin blev hämtad av Angelica på flygplatsen i fredags..




När helt plötsligt VÄRLDENS BÄSTA Cattis står utanför MIN dörr!<3 


Ett stort godnatt från Mig och Catrin. Hörs imorgon. Ögonenn är tröttao ch om 1 min är det inte min födelsedag här längre!


Kommentarer
Postat av: Jonny

Grattis på 20 års-dagen önskar Jonny med familj

2010-05-10 @ 08:39:09
Postat av: Anonym

MALLAN LEVER LÄNGE! hurra hurra huraa ! ;)

Älskar dig <3

2010-05-10 @ 08:43:45
Postat av: Mamma

Min älskade tös, vilken underbar 20 årsdag det blev. Jag han med att fira dig 2 gr int illa och sista gången med både Ingrid o Petra...Fy hundan vad vi saknar dig....Imorse när ajg sjöng för dig hörde du att mina tårar höll på att komma men jag kunde svälja undan dom mitt i sången o med flagga o levande ljus. Första födelsedagen utan dig shit...klarar inte fler o det kan ju bli en till nästa år....Tack för den fina uppfinningen SKYPE...Det ger jag 10 toastar...Hihiih eller hur Angie.... Tack Angie o Cattis för att ni gjorde Malins hel till den bästa....hur skulle hon klara sig utan er. ...Ni är änglar utan vingar med ett stort hjärta av GULD.... Är så tacksam att hon funnit er båda 2 för resten av sitt liv för så lätt slipper ni inte henne...hihihi Vilka fina presenter, kort o hälsningar du har fått....:-)O din tårta hade jag gärna varit med i satt tänderna i. Saknar dig jätte mycket men är en stolt mamma som säger min dotter är i USA o passar två helt underbara goa pågar, jag har fått några extra barnbarn redan o de tackar jag inte nej till...Hälsa Cattis o Angie o givetvis Fam Yates för att det gjore din dag...Vi hörs när vi hörs o jag hoppas att det blir imorron, längtar o tycker det är så mysigt att skypa med dig...Kärlek i massor o ha det så bra...<3<3<3



2010-05-10 @ 21:40:23
Postat av: hannahs mamma

GRATTIS PÅ DIN STORA DAG!!!

2010-05-10 @ 22:52:05
Postat av: Miris

ååååååh gud vilken fin överraskning gumman :) Det kan du leva länge på. Skulle också velat göra så, man blir helt tårögd (a) SAKNAR DIG I MASSSOR, tänker ofta på dig! <3333

2010-05-12 @ 23:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0