Mobilen på flygplansläge! Det är grajor det!

Idag har jag haft en toppendag med! Jag har fått prata med en massa folk och ja förhoppningsvis går det framåt med Cattis framtid, eller i alla fall lite har hänt och det är på det positiva hållet.. Men fortfarande igen familj riktigt i syne, kanske Katie och Joels vänner men får se..

Pojkarna har varit underbara idag, glada, roliga och vi pratar hela dagarna långa! De pratar så mycket och jag förstår mer och mer, då och då i alla fall :)

De hjälpte mig att laga deras lunch idag, eller de stod vid diskbänken och rörde med sina egna skålar och tillbehör medans jag fixade.. Det bled makaroner och ost, med kalkonkorv :) ganska gott om jag får säga det själv..

I eftermiddags fikade vi först och sen satt jag dem i vagnen och så tog vi en 40 minuters tur med vagnen.. Solen sken, de hade sina solbrillor på och jag trampade på i t-shirt och leggings.. För så varmt var det! Eftermiddagarna är ofta såååå fina här! Det gillas.. 
 
Efter jag slutat jobba blev det en dusch, hjälpte sen till med maten. Och efter det var det dags för lilla jag att ta med mig min kamera och "göra" Everett (Silverlake, mer rätt, bor liksom i Silverlake arean).. Jag fick fottat typ all min läxa och framkalla nu ikväll 2 av bilderna.. 
Här nere ser ni lite hur min fotokväll såg ut..  








Jag har pratat med Cattis och Geelis ikväll. Och Geeeelis blev ledig på söndag så det är riktigt god news!! Sånt gillar vi.. Så på söndag blir det paketer på morgonen, skypa med familj, släkt och vänner. Lunch med familjen, mormorn och morfarn + Katies bror och Geeelis. Efter lunch (grillade revben och bakpotatis!!! MUUUUUMS) så ska vi åka och bowla ett gäng :) Kommer bli en kulig helg..

Jag har säkert 4-5 filmklipp som jag vill dela med mig på pojkarna.. Får se om jag kan fixa det.. Hade ju varit kul.. De har växt så mycket och de snackar mycket..

Nej nu kallar min säng, den liksom typ sådär nästan SKRIKET efter mig!!

Och ja förresten jag har klyddat färdigt med mitt försäkringsbolag och min klinik idag.. Allt är nu fixat tack vare en jättekär kvinna som hjälpte mig på min klinik :) Tacka gudarna för henne!

Så nu ska jag väl kunna boka en tid hos en sjukgymnast nästa vecka eller så..

OCH JA, flygplansläge! Det är något av de bästa som uppfunnits! Nu kan pojkarna leka med telefonerna utan att sms:a, ladda ner saker, gå in på internet och ringa!
PLUS att jag slipper betala mer än vad jag ska varje månad på mitt svenska abonnemang! Så bara så ni vet så kan ni inte sms:a, ringa eller göra något som har med nät, sändning och signal att göra. Jag kommer sätta tillbaks min svenska mobil till vanligt läge när jag återvänder på svenska mark igen och där med basta! :)

Godnatt allihops, jag har så mycket att skriva så jag nästan döör hahah.. Nej men jag hade kunnat gå på i ett par minuter till!

Jonas jag tänker på dig! Mamma berätta att det var idag de hela ägde rum x antal år sedan :( <3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GÖÖÖÖÖRT!
Görtis fyller år idag hos er men imorgon hos mig!



Kommentarer
Postat av: Mamsen

Du är ju rena mäster fotografen, vilka fina bilder du tagit. Rena djupdykning för humlan i blomman..hihih Det kommer att bli en trevlig helg o jag håller mina tummar för Cattis att där ska finnas en la familia någonstans i Usa som vill o behöver Cattis:-) Vår solstråle. Ja o vår egen Görts Army fyller hela 55 bast o det skulle man inte kunna tro....Grattis gamle man...Kram o ha det bäst hoppas att vi hinner skypa på din lunch sen tycker jag att det ser mörkt ut med sjypen denna helgen men en förhoppning att vi ska kunna sjunga för dig på söndag den stora dagen D....Love you <3<3<3

2010-05-07 @ 07:14:22
Postat av: Lena

Vilka fiina foton! Hoppas din helg blir underbar och kanske kan vi skypa på din födelsedag (om du har tid ;)). Anna är i Stockholm och ska se Lady Gaga så hon kan tyvärr inte vara med, men vi andra förhoppningsvis.

Kram

2010-05-07 @ 07:41:31
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Jag är jätteimponerad! Vilka fina bilder du tar, Malin! Många kramar fr Smyge.

2010-05-07 @ 08:56:21
Postat av: Anna L

Riktigt fin fina bilder! så otroligt duktig du är Malin!!nu vet jag vem man ska anställa som fotograf här hemma sedan! ;) Nu är det bara 2dagar kvar till din stora dag. :D sen är du minsann inte tonåring längre! :) ikväll åker jag till stockholm för att se Lady Gaga i Globen imorgon, ska bli kul! Hoppas du får en underbar helg, vilket jag är helt övertygad om att du får! :) Kommer nog inte kunna skypa med dig på din stora dag då jag inte kommer hem förren på kvällen,o du kommer säkerligen ha fullt upp, men ska tänka på dig heeela dagen!:D ha de bäst! kramar Anna

2010-05-07 @ 12:48:21
Postat av: Christina Cammerö

Hej Malin!!

Kommer att ha fullt upp i helgen, så jag ville bara säga stort grattis på 20 årsdagen till dig redan idag.. Hoppas du får en underbar dag. Vi alla här hemma håller också tummarna för att Catrin får en ny familj och att hon hamnar nära dig, så att ni får uppleva USA tillsammans.. Sofie är i Sthlm för att se Lady Gaga i kväll fredag, sen blir det gesällprov för henne på söndag och Malin ska göra sitt den 23:e... Stor kram till dig på din stora dag och hälsa Catrin från oss att vi håller tummar o tår!!

2010-05-07 @ 14:15:14
Postat av: sven & lena

Hej Malin. För att vara säker på att inte missa att gratulera Dig när Du lämnar åldersfasen "ton" på söndag, så skickar vi hälsningen idag fredag. Vi blir i Sthlm över helgen då Lena skall köpa en ny matta och vill ha mig som "packad åsna". Peter får ha huset för sig själv med tjejerna (och jag tror han uppskattar att inte farsan är med i varje hörn)

Men idag träffar vi småtjejerna hemma hos Lena på

köttbullar för Mia skall iväg senare på dansrepetition inför uppvisningsdans imorgon lördag.

Jag är inne då & då på Din hemsida - jättekul att läsa om Din vardag och va´f-n får Du all tid ifrån

att hinna med att skriva. Har Du kanske lärt tvillingarna att byta blöjor själva?

Från kalla Märsta skickar vi varma hälsningar & stort Grattis till Dig Malin

Lena & Sven

2010-05-07 @ 14:27:06
Postat av: Peter

Vilka fina bilder du tagit Malin Ha nu skönt i helgen samt med fina paket på Söndag.



Mia Och Ida hälsar så gott

2010-05-07 @ 15:57:36
Postat av: jonas

TACK älskade syss!!:) hoppas allt e bra!!:)) puss puss

2010-05-07 @ 19:55:04
Postat av: Mammi

Vilken härlig känsla när jag hör dig säga shit, cattis du är här...o malin springer upp o skriker mamma cattis är här...Jag säger ja jag vet hjärtat o tårarna flödar som krokodiltårar på oss båda....Detta är nog den bästa present du kunnat få mitt hjärta o detta är ni värda båda två...Tsen tack Angie utan dig hade vi inte fixat detta, snällt att du ställde upp som svarttaxi...ditt andra yrke....hihih ha nu en härlig weekend tillsammans o bara njut o mys...:-) det är ni värda...kramar i massor<3<3<3

2010-05-07 @ 23:16:02
Postat av: Mammi igen

Jag kan inte sova, jag vill vara hos er NU.....jag vill inte säga bye bye utan Hej här är jag o ska vara med er i helgen...men det var bara en dröm för här hemma väntar städning, tvätt o röjning kanske fixa lite i rabatterna...Natti Natti Love you 2 <3<3<3

2010-05-08 @ 00:08:44
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Härligt att "nästan" vara hos dig när Cattis kom fram till dig igår. Fantastiskt att ingen hade försagt sig... Ta nu väl hand om varandra och ha en superhelg tillsammans!

Många kramar fr Smyge

2010-05-08 @ 09:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0