S.U. N. D. A.Y M. A.Y 3.0

Underbart mysig dag med hela huset för oss sjävla. Vi sov till vid lite över 11.. Jag skypade med Anna och Maria, Mamma och ja ingen annan faktiskt.. 

När vi fick gjort oss i ordning så drog vi till TJ-MAXX, jag köpte sandalerna och min fina burk. Ser du Mamma, ytterligare en burk till min samling...  Som ska stå i min framtida lägenhet!! Som ska vara så perfekt inred alla Malin Mallan Persson..

Inte bra att Cattis kommit hit för nu kommer vi shpppa sönder till våra framtida små kryp in.. :)
Så när ni kommer och hälsar på kommer ni från och med nu får ta med er ett par prylar hem för min framtid..





Byxorna/jeansen är från Forever 21, sjukt stretchiga och lite glansiga.. Benen såg nästan lika tunna ut som pinnar, det är nästan som magiska byxor..




Kavajen i mitten är tun, lite fladdrig och sickt fin! Den är från Urban Outfitters och var sjukt dyr.. Men skit i det, behövde den och fina var den :)

Linnet och tröjan är från Forever 21 och jag älskar dem båda!!!  



Sammanfattning av dagen! KANSKE LITE FÖR MYCKET SHOPPING! Men aja, vi lever ju bara en gång så man får ju inte missa sådana här shopping möjligheter! :) Eller?!


Vi handlade lite currykrydda på Safeway så nu ska vi gå ner och laga kyckling med ris och himmalagad currysås! GOTT!

Imorgon blir det för Cattis att lämna mig, överge mig för sin egna familj i Issaquah.. Ledsamt, men kul...♥

Kommer gå bra för henne, tror jag i alla fall.. Och ledig är man ju med, Catrin ska bli hämtad vid 10.30, så efter det får jag se vad som händer.. Träffa Angelica kanske.. :) 

Ha det bäst ingen protest!  


Kommentarer
Postat av: Mamma

Visst är det härligt med shopping, men du skulle ju vänta tills vi kom till Mall of America....Jasså nu ska jag börja ta hem saker till dig...hmm det får bli en stor resväska då...Fina saker du shoppat..:-) Ska köpa migen fin ram när jag kommer dit...Ha det bäst o du va rädd om dig love you <3<3<3

2010-05-31 @ 06:54:20
Postat av: Lena L

Söta burkar och jättefina sandaler!

Kram fr Anderslöv

2010-05-31 @ 07:39:39
Postat av: Britt-Marie Fridholm

2010-05-31 @ 10:08:19
Postat av: Britt-Marie Fridholm

Hej Malin. Nu är det snart en hel månad sen du blev 20. GRATTIS. Skickade en hälsning hemifrån då men det funkade nog inte.Jag kollar er framfart i USA ganska ofta. Vilket tempo ni har!! Mycket shopping, men de e ju härligt att shoppa. Jättefina bilder du tar. Sköt om dig o ha det bra!

Britt-Marie

2010-05-31 @ 10:14:05
Postat av: Ninni

Kanonfina saker du shoppat! Mitt ordspråk brukar vara " Snygg framför allt". Jag vet inte om det är riktigt bra eller inte, men rätt kul. Det började när vi skulle springa tjejmilen och arbetskamraterna undrade...Ska du springa i högklackat?? Då myntades uttrycket...:)))Sandalerna gillade jag skarpt!



Ha det så gott och shoppa på!

Kram Ninni

2010-05-31 @ 13:59:22
Postat av: Jonny

Hej,



jag ser att du handlat loss på erikshjälpen, jag trodde inte det fanns i usa.



Jonny

2010-05-31 @ 14:39:29
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Hallå där... tror inte att Catrin behöver truga så mycket för att få dig på en shoppingrunda. Du shoppade loss ganska bra innan hon kom dit också... :))) Har sagt det innan... Vi får nog beställa en container så ni kan skeppa hem alla era prylar i! Klart att du BEHÖVDE den dyra kavajen. Ni handlar ju aldrig ngt onödigt!



Ha det bäst! Kram Gunilla

2010-05-31 @ 17:10:33
Postat av: Gunnel

Hej Malin

jag älskar att köpa skor har alldeles för många men sandalerna du köpt hade jag garanterat viljat ha tur du köpte dem föt det fanns nog bara ett par !!!

det är roligt och föja din vardag och ditt äventyr

där långt borta det är säkert inte bara glamor du får jobba från morgon till kväll så lite shopping skall du unna dig ha det fortsatt bra och du Malin

skor får man aldrig för många Kram från mig

2010-05-31 @ 18:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0