Usch, höga toppar och alldeles för djupa dalar..

Hej på er där hemma och även till er andra som inte bor i Skåne och Svealand..

Sitter här med gråten i halsgropen. Det har varit två tuffa dagar. Jag längtar inte hem, det är inte alls det de handlar om. Utan jag har bara haft två kämpiga dagar. Tur att jag har mina vänner! Tack Cattis, Tack Marte, Tack Gelis och även de andra aupairerna här omkring.

Allt kan inte vara på topp alltid, men det är liksom så. Antingen är det höga toppar eller alldeles för djupa dalar..

Jag hade en dag igår då jag bara kände att jag inte ville ta hand om pojkarna. De var helt felfria, helt underbara och goa.. Inget fel på dem alls. Jag bara kände att jag inte kände för det, jag var inte på humör. Lite så samma idag. Sen har de inte varit så bra idag pojkisarna. Men men sådana dagar kommer ju med. Så är det, de kommer då och då och oftast när man inte känner för det. Men det är bara till att bita ihop och gå vidare.

Det kommer ju trots allt bli bättre igen. Men det är sjukt att när man mår såhär, så tänker man helt annorlunda. Man stör sig på sånt man inte göra annars, sånt som egentligen är bagateller och som man inte ens bryt sig om precis. Men de blir stora saker. Sånt man annars står ut med..

Jag borde verkligen sova. Klockan är snart halv 11, jag har varit på Mukilteo Beach med lite aupairer i kväll och sen på Baskin Robbins och tog en glassis.

Under dagen var jag med pojkarna på barn museumet och jag lagade middag idag. Riktigt gott blev det, stekta kycklingfilé strimlor, lite smaksatt ris, kokta grönsaker och kall, creme fraiche vitlökssås! GOTT, Joel sa att det var verkligen värt att ta två gånger. Så han tog lite kyckling till som han doppade i såsen ;) Det ni.. hehe .. Men nu luktar hela käften vitlök, men det kan jag leva med..



Godnatt på er, jag hade kunnat skriva i evigheter. Och jag har email och kommentarer att svara på. Men tusen tack för alla kommentarer. Älskar det och det betyder mycket för mig ska ni veta♥ Ni ska veta att det är inte förgäves som ni sitter och plinkar ner ett par rader i min kommentar ruta. Det värmer!

Imorgon blir det biblioteket med pojkarna, sen ska vi ha playdate i en park med Melissa och Marte kanske lite andra aupairer med.. Hoppas på bra väder, det ska vara lovande.. så får se..

Fan livet är inte lätt alltid, så mycket beslut, så mycket måsten och så mycket vilja. Tid och rum räcker inte till! Tar kraften på en, tar luften ur en och det känns som någon bara står och slår och slår mot magen ibland. Men det är bara till att resa sig. Det är inte lätt så är det bara.. Det är bara att inse liksom..

Ha det bäst alla! Nu är det snart helg igen, eller, shit vad tiden går. Älskar er! Ta vara på er och varandra!


Kommentarer
Postat av: matilda blom

Jag tänker på dig Malin. Hoppas att det blir bättre för dig snart, man följs ju av både medgång och motgång, men snart kommer det att vända för dig.



Det är så roligt att läsa din blogg och det äventyr du får vara med om där borta!



Ta hand om dig.

Kram från Svedala

2010-05-13 @ 08:28:11
Postat av: Mamma

Min lilla goa tös, jag märkte på dig när vi skypade att du inte var hundra, men inte att du kände dig såhär....:-( Men i motgångar blir du stärkt som en oxe o i dessa stunder skulle jag vilja vara hos dig. Men nu stärks du mer bara för att du får reda upp det o klara det själva. Jag är så stolt att du är där du är för varjde dag du vaknar har du en ny dag framför dig o du klarade dagen innan. Både du o Cattis o Angie kommer att vara nya tjejer som kommer him till Svedala...:-) Försök att tänka positivt o träna mycket med talet på dina pojkar så ska du se att snart pratar dom o då blir det mycket lättare eller hur...Älskar dig o skickar över minst 1000 styrkekramar till dig..:Va rädd om dig massor av kärlek...Nu kommer dom pass upp KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAR

2010-05-13 @ 08:53:03
Postat av: Camilla

Kära Malin,



Om du någonsin känner så igen, då lyfter du på luren o ringer san diego. jag finns här i vått och torrt 24 timmar om dygnet! Så kan vi gråta o bitcha om livet tillsammans... det blir lättare då =)



Du är så grym, och du kommer ta världen med storm... och helt ärligt så har du redan tagit världen med storm! ;) Du är bäst!!!!



Love you sis!!

Muaaah!

2010-05-13 @ 08:59:30
Postat av: Peter

Usch då Malin att du känner så,men man kan inte alltd vara strålande glad. Livet är som en berg och dalbana.

Men du kommer igen..



Ha det gott ta hand om dig nu och grabbarna



lägger in en länk med Johan Glans-World tour of Skåne

http://www.youtube.com/watch?v=Ym2lFxTMJe4

2010-05-13 @ 10:48:07
Postat av: Peter

Hej igen kom på att du gillar Sune så här kommer en del guldklipp från julkalendern.

Pulka tävling

http://www.youtube.com/watch?v=PCRRPYKfuwE

Snöbolls krig

http://www.youtube.com/watch?v=TSFWWefiR4M

Julbaket

http://www.youtube.com/watch?v=pU3_pFvL8Lw

2010-05-13 @ 11:05:45
Postat av: Åsa Lindeberg

Hej Malin! Du är nog den klokaste 20 åring som finns! Att erkänna att man känner sig nere är bara det en bedrift. Livet är som du säger inte alltid höga toppar, men oftast! Eller hur? (Jag vet). Det är fullkomligt normalt det du känner! Tänk allt du varit med om på dessa få månader! Vilken annan 20 åring hade ens vågat....(din mamma & jag bangade ju...). Du ska var SÅ STOLT över dig själv! Du är unik <3 !! Det vet vi alla som känner dig! STOR KRAM från mig till dig! Åsa

2010-05-13 @ 11:13:24
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Kom igen nu Malin... Go get them.



http://lolpics.se/?id=2467



Av varje motgång blir man starkare... kom upp ur din dal nu. Berget kommer att bli hur högt som helst om ett tag.

Du har verkligen varit en klippa för Catrin nu ett tag, det är både hon och jag väldigt tacksamma för. Snart e ni tillsammans igen...

Glöm inte ert "two is better then one"!



Ha det bäst... Bamsekramar från Smyge!

2010-05-13 @ 12:01:13
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Tack, Peter! Det är nog mer än Malin som får sig ett gott skratt! :)

2010-05-13 @ 13:44:51
Postat av: Cattis

Älskling, vi får prata mer när du kommer hem .. jag sitter här och väntar på dig! Tur att har varandra och Gelis att avreagera oss på, det behövs verkligen. Svårt att fårstå vad man gett sig in på fråns man verkligen är här. Jag finns här för dig, 24/7 men det vet du och så kommer det alltid att vara. Älskar dig min prinsessa, snart får vi äntligen vara tillsammans igen!!! PUSS <3

2010-05-14 @ 02:45:23
URL: http://catriniusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0