Valborgsfirande blev det minsann ändå, trots allt..På amerikansk mark dessutom

Idag har det varit en toppen dag. Det har varit en härlig fredag och ett fint slut på april månad.. Grattis kungen förresten!

När jag slutade packade jag, duscha och fixa.. Sen fick jag svänga in om bensinstationen för att tanka för tanken var nästan tom och jag skulle ju till Angelica så var tvungen att få fixat det..

Väl här så åt vi, skypade med Cattis, mitt hjärtegull.. Bästa fjällan ever!

När Angelica slutade åkte vi och hämtade upp Patrick och körde till Golden Gardens Park.. Sjukt mysigt, där snackade vi lite med andra svenska aupairer vid en brasa! Mys på det.. så lite valborgsstämning fanns det allt här på andra sidan atlanten kan ni tro! 

Sen skulel vi köra Lina och Linn hem till Seattle, och då var det gamla godingar från Angelicas cd skivor (medtagna hemifrån SVERIGE)..Alla sjöng i kör (utan Patrick då)..Det var stämning det.. 

Jag har en massa söta bilder att dela på pojkarna från idag, plus 2 filmklipp.. Men det kommer tyvärr inte kunna gå för Angelicas internet är sjukt segt! 

Så ni från någon bild från ikväll.. Ha det bäst och hoppas ni hade en trevlig valborg.. 

Imoron har jag klass från 9-5 och lika så på söndag..  






Fullt ös i bilen! Go Svenska hits!


Kommentarer
Postat av: Mammi

För H.lvete Angi...blicken fram o händerna på ratten...ni är ju mina änglar...Kul att det blev Valborg för er också....Ha det bäst o natti natti..Kramar i massor

2010-05-01 @ 11:26:10
Postat av: Peter

Såg något som blinkade bakom bilen.. Var det Kling och Klang ? Eller Farbror blåljus ? I såna fall borde ni spelat "Judas Priest - Breaking The Law" i bilen.



Ha en fortsatt trevlig helg



2010-05-01 @ 14:13:53
Postat av: Camilla

hahaha blev ni stoppade av polisen????

2010-05-01 @ 19:37:16
Postat av: Britt-Marie F.

Hej Malin. Blir inte riktigt klok på när du fyller år! Men jag antar att du har fyllt. Massor av grattis i efterskott!!!???.Vilket tempo ni håller i USA. Jag blir trött bara jag läser va ni hittar på. Ha det jättebra. Kramar från Friholms på Släntvägen

2010-05-13 @ 23:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0