Welcome to Seattle Catrin!

Idag skypade jag lite med Petra och sa hej till gästerna hos Mammsi..

Sen åkte jag iväg och hämtade upp mitt hjärta på flygplatsen och nu ska hon bannemig stanna för evigt! I alla fall nästan hela min tid jag har kvar här.. Jag kan inte fatta att det är du och jag cattis! Hur kunde det bli såhär? Ödet, tur, ni kan kalla det vad ni vill men jag vet en tös som är GLAD i alla fall :) ♥

Sen hade vi kalas för pojkarna grus idag som fyller år på onsdag..

Fullt hus kan man ju säga, så mycket barn och så mycket ljud. Men kul var det!

Mycket paketer lämnades, cupcakes (muffins) fick vi ätit och tilltugg fanns + inte att förglömma "gamla, hederliga fiskedammen" !

Jag fick agera lekledare där och sätta på "nappen" på fiskekroken.. hihih.. 



Efter detta kalas åkte Marte, Angelica, Jag och Cattis till Alderwood för shopping.. Men Cattis och Jag kände oss inte bra alltså.. Trötta, hängiga, illamående och skumma :( Så vi var där ett par timmar, fick köpt lite, åt och sen körde vi hem.. 


Catrin sover i min säng just i detta nu med sin dator i famnen och drar lite timmerstockar.. 

Jag tänkte snart göra det samma, minus timmerstockarna och datorkramande.. Visst är man beroende av sin kära lilla electroniska dörr till världen. Men att sova med den är ju lite till att ta i ;) hahahah

Imorgon får vi se vad som händer..Inget bestämt.. Bara chilla tror jag.. Kanske hittar på något lite.. 

Hoppas ni haft en toppen helg än så länge och att ni kommer njuta av er söndag innan det är dags för att ta sig ann ytterligare en arbetsvecka..   


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ja du din dröm gick i uppfyllelse när du blåste ut ljuset den 9 maj...:-) Helt otroligt. Oj vad många barn där varpå kalaset, såg ut som om pojkarna trivdes som fisken i vattnet....:-) Fick dom fina paketer? Hoppas att mina paketer kommer fram innan onsdag, jag får hålla mina tummar. Ni 2 får ha det så bra o bara mys o njut av varandra denna veckan. Massor av kärek o kramar till er båda 2...:-)

2010-05-23 @ 11:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0