Black Friday Sale CHECK

Så idag gick jag upp 7.20 för att åka och shoppa med massa sale! Ganska sjukt faktiskt. Ganska mycket kaos, mycket folk, röriga affärer. Allt låg slängt överallt. Kul upplevelse, hade varit kul att gå upp imorse, tidigt. När de flesta affärer öppnade runt 03.00-05.00 snåret. Men Silje och jag ville inte ha något jättespeciellt, kanske hade varit annorlunda om man bott här och så. Men nja, vi fick en bra insikt i det hela fast vi inte var i affärerna fören kl halv 9.. 
Vi fick ändå shoppat "lite"..  

Vi var på ett shoppingcenter där vi fick slåss om en parkeringsplats. Cirkulerade och haffade tillsist en dam som skulle ta sin bil..
Men det var i ett hörn så en annan gubbajävel var så sneeky och tänkte ta den men Silje tryckte extra på gasen och den var VÅR! Vi hade nämligen frågat damen innan, jag rullade ner rutan och frågade om hon skulle ta sin bil. Men det visste han inte om så där satt väl han och svor.


Detta är då en julstrumpa för hundisar, var så nära på att köpa en till Gizzi :( Men hejdade mig.

Fottade i alla fall något, så fina presentpåsar..

Dagens inköp! Hahah, när jag kom hem hade Dexter och Nic slått vad om hur många påsar jag skulle ha med mig hem. Nic gissade 3 STORA och Dex 2.. Så ja Nic var väl närmst då.. heheh

Sen hade Katie och Joel tänkt köpa ett handbagage åt mig men ja där förstörde jag det!


Sen när jag var i en affär så hittade jag den lilla bäddsoffan som de pratat om att de ville köpa till pojkarna. Så de bad mig köpa dem åt pojkarna. Katie och Joel tog pojkarna på black friday sale idag, så de köpte sängar (som det finns lightning mcqueen klistermärken till) och sängset + julgranar och lite annat smått..

Så inatt kommer det bli första natten i en riktigt säng, bye bye cribs (spjälsäng).

The boys new room!
Big boy room..



De älskar sitt rum iaf!
Nu ska jag till Silje, vi ska äta och ta hand om hennes pågar lite. Sen ska vi en sväng till Melissa. Hon är hemma själv och en massa aupairer ska över dit.
Imorgon ska jag jobba, trodde det var på söndag men visade sig att det var imorgon. Så tur jag fick reda på det i tid.

Ha det bäst, hörs imorgon!
Trevlig helg..

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej Malin! Hoppas allt är bra med dig och att du får en kanonhelg. Jättekram! Pappa

2010-11-27 @ 08:52:49
Postat av: Håkan & Ulla

Hej Malin! Idag hade vi tänkt köra till stan och fixa en del saker,men vi kommer knappt ut genom dörren så mycket snö har det kommit i natt. Väldigt vackert, men inte så roligt om man ska ut och köra.Det blir till att vara hemma idag och hoppas att det är bättre till imorgon,då vi skall hälsa på farfar.Ha en trevlig helg! Många kramar från oss

2010-11-27 @ 11:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0