I'm so happy, a happy happy girl on halloween!

This was the best day ever! Even though I'm not feeling very well, getting sick. The boys made my day, they are amazing! So fun, cute, adorable and I could keep going forever!

They were wishing people Happy Halloween, saying: Take two, BYE BYE! They gave out candy and they wished, begged for people to come knocking on our door!

Så ja gott folk, detta var en riktigt toppendag. Jag mår som sagt inte riktigt bra, börjar bli sjuk. Men snackat med Mamma och Pappa idag. Sen kom Bästa Silje och hämtade mig så träffade vi Sabrina i Mill Creek Towncenter och tog en doughnut och strosade i affärer. Supermysigt!

Sen åkte jag hem, jag mös med Dexter i soffan till Mickey Mouse Clubhouse, sen åt vi hämtemat och sprang fram och tillbaka till dörren som det knackades på stup i kvarten.

Vi gjorde oss klara och knackade på husen i vårt område. Alla ooh:ade och aa:ade sig till pojkarna. Och jag fick även lite godis jag med, i min strandhink. 

Pojkarna tyckte jag var söt som orange M&M, men jag tror att de hade föredragit mig som en gul M&M, men men.

Väl hemma så tog pojkarna tag i knackandet. De satt och klämde och byggde torn och sa hela tiden: Mer folk, mer folk, more people, more people.
De var så söta, men ändå så var det lite sorligt. För när vi gick runt så var där som mest folk och barn ute. Men de kom ändå många tillsista och allt godis tog slut. Dexter ville dela ut från skålen till alla som kom, de fick itne välja han tog ett snickers la i deras påsar/hinkar. Nic sa ta två och sen sa han trick or treat (bus eller godis) efter de gått och han önskade några Happy Halloween också. 

Katie, Joel och jag bara satt och skrattade, log och beundrade våra härliga halloween grabbar! 
Nic blev lite hög på choklad, han stoppade i sig två direkt och ville inte sluta. Men vi fick tillsist stopp på honom, men sen kickade sockret in och han började spänna sina muskler tills han skakade! HAHAHAH
Härlig kille :) 

Tusen tack för en toppendag the Yates Family♥ 

Så mysigt och fint inrett! Älskar detta lilla Café.


Egobild! HAHAH, vad tycker ni om min pose?

Tigger/tiger (som Nic) var på g!

Dexter var helt exalterad över alla dekorationer, dansande spöken, pratande häxor och pupor som blinkade. Nic sket i det och sprang från hus till hus och ville fylla sin pumpahink!

Grannen hade även en rökdetektor!

Musse Pig


Våra pumpor

Nic ser ganska skrämd ut, måste vara Joels fel!

En förväntansfull liten kille


När vi sa nej så försökte herr Nic äta sig in till de goda!

Dex är inte väldigt glad för godis och sånt trams. Som ni kanske ser här..

Nic är helt över spidad, han spänner här alla muskler så han skakar och skrattar efteråt!

En glad M&M tjej

Mitt lilla gratis godis!
 




Svar på 3 kommentarer!
Lisa, ja visst är den, jag älskar jackan. Väldigt färgglad, men sjukt bekväm och mys. Ja jag saknar dig med, men kommer snart hem. Går snabbare än man tror, såg att ni bokat skidresa. Vad kul! PUSS och KRAM

Pappa! Ja du de var en vintis, kan du tänka dig det! HAHAHAHA

Linn, tack så mycket, ja filmklipp är kul. Blir lite mer levande. Det är mer dagis, det heter playschool. Så ja som dagis/lekis. Där är föräldrar där alltid och vi har alla olika arbetsuppgifter. Så de är 16 barn mellan 2-3 år som får måla, pyssla, leka, sjunag, vara ute osv.. Så för att de ska få utvecklas och lära sig saker. Sen i detta landet så är det inte vanligt med dagism alla är hemma mammor. Så därför behövs sånthär så barnen kan få komma ut osv.  Tack för kommenteren :)

Kommentarer
Postat av: Saraa

Det är verkligen facinerande att se att det är en så stor tradition där, halloween alltså. Kändes det inte konstigt? haha

2010-11-01 @ 09:19:32
Postat av: Hannah

harlig kostym du har malin! :)

2010-11-01 @ 22:00:00
URL: http://hhni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0