Monday and I'm back in Seattle, my home.

När jag åkte till San Francisco i fredags så tog jag lite pommes på flygplatsen och kolla vilka sorts pommes jag fick! Jo räfflade, det var första gången jag åt det sedan jag flyttade hemifrån.
Det är alltid strips eller stora potatis skivor.. Men det var gott med lite "normala" pommes hahah  
Åt även sallad och drack juice, så inte helt för onyttig var jag denna fredagskväll..


Och ja lördagen har jag ju redan skrivit om. Men inte riktigt söndagens händelser.
Det ösregnade hela söndagen, så vi hängde på ett köpcentrum, sen på starbucks och tillsist på en mexikanskrestaurang.

Jag åt min älskade frusna yoghurt. Så himla gott, som mjukglass fast nyttigare och med färska frukter och nötter! Gudomligt gott!

Eller vad säger ni?

Häh sitter vi på Starbucks i Los Gatos.

Helt sjukt, jag har varit i typ alla städer i Silicon Valley. Los Altos, Palo Alto, Saratoga, Sunnyvalley (tror det stavas så kommer inte ihåg), Mountain View, San Jose, San Francisco osv osv.. Vi hade ett stopp i alla städer, några ärenden lite här och var.

Jag åt en majskolv och tortillachips med världens godaste varma dipp (spenat och kronärtskocka). Det var min middag igår, riktigt gott må jag lova.

Idag tog jag en shuttle till flyget imorse, flög hem och Gelis hämtade mig. VI tog en sväng inom Donken på vägen hem.
Jag har packat upp och duschat.. Ska börja jobba om 20 minuter. Katie ska till frisören. Så jag ska väl jobba 1½ timme cirka, fixa med maten och ta hand om pojkarna..

Känns skönt att vara hemma, hemma i Seattle. Det är något visst med denna staten. Jag känner mig hemma. Där sitter man i planet och solen skiner och molnen täcker halva Mount Rainier. Jag blev helt glad när jag såg vårt stora fina berg. Fick en sådan välkomnande känsla.

Imorgon är det tisdag och en vanlig dag. Till helgen kommer Hillary hem, Catrins "värdbarn" eller värdsyster, vad vi nu ska kalla henne. Så det blir til latt umgås med henne. Helgen efter kanske det blir en tur till Vancouver. Sen är det thanksgiving helgen och sen december.

Jag ska även träffa Gabriela i veckan så vi ska boka våra Las Vegas biljetter och kanske hotell med..

Och tack Emilia för att du tagit hand om mig och visat mig runt. Tack alla Emilias aupairvänner som också var till stor hjälp och gott sällskap :)

Kommentar-svar!
Johan, min favvi helsingborgspåg. Synd att ditt lag förlorade och mitt vann ;) men det går över hehe.. skämt och sido. 
Men ja SF var riktigt härligt, gillade det starkt. 
Och ja Lombard st, är den krokiga vägen. Det sägs vara för att när man körde häst och vagn förr i tiden. Dp kunde nte hästarna dra upp vagnen rakt för de skulle glidit ner och inte fått fäste, men om de går i banor upp för backen eller ner så går det desto bättre :) Kul va.. 

Saknar dig och så himla göad över att du hittat dig en liten kär tjej :) 

Anna, tack så mycket. Ja men jag hoppade sönder klänningen så nu måste jag be Catrins värdmamma sy ihop den nere i kanten på sidan haha. För vi har ingen symaskin här.. SF var amazing. KRAM

Emmy, have fun at the Niagra Falls. I'm jelous! The boys recieved the packade this Saturday. So they have played with the trucks and the "puzzle" a lot! I'm going to take some pictures when I'm working tomorrow for you to see :) Talk soon again.. 

Ha det bäst, nu ska jag jobba och sen hålla kväll med tv tittande :)
PUSS

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej Malin! Kul att höra att du är välbehålld "hemma", efter ännu en upplevelse. Här hos mig är det mest spännande om posten kommer i tid, så passa på och njut. Många kramar! Vi hörs! Pappa.

2010-11-09 @ 08:30:34
Postat av: Mammi

Som sagt "Borta Bra men Hemma Bäst"...alltid kul med nya upplevelser men skönt när vardagen är tillbaks. Här hemma är det höstrusk omväxlande minus grader om vart annat. Har börjat så smått att jobba men är rent slut när jag hem kommer...:-) Men det blir säkert bättre...Vi hörs o du Love You <3<3

2010-11-09 @ 12:23:38
Postat av: Emilia, Sveriges största au pair bloggare, los Altos, CA

Absolut ingen fara! :)



En till Stad vi var i: Cupertino.



And then, Sunnyvale. :)

2010-11-10 @ 18:23:43
URL: http://emilia1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0