Och så försvann molnen och ett leende på Malins läppar lös

Hej alla glad!

Nu har jag minsann fått sett San Francisco med! Ojojoj så fint och vilken dag vi har haft.. 

Det började med moln och slutade med solsken!

Jag har varit vid Twin Peaks, Golden Gate bron, Fishermans Warfh, Sett "Fullt hus" husen och så himla mycket mer. Så fint! 
Gillar SF starkt.. 

Så vi kom då till bron, eller ja den skulle ju finnas där.. Men jag såg inget rött alls, förstår ni INGET allt. Jag kanske kommer till SF en gång i mitt liv och får inte ens se bron! 
Men Gud måste ha hört mina böner för från ingenstans så syntes helt plötsligt hela bron och jag började springa och nästan gråta. Det var så magiskt, från ingenstans dök den upp! 

Vi har även ätit Thaimat och sett på bio! Carro, Therese, Evelina, Emilis och Jag. Tack tjejer för en toppendag :)

Nu ska jag sova så här kommer ne bild från dagen ni får mer imorgon!


 

Kommentarer
Postat av: Mammi

Gör ett nytt försök, ser fram emot fler bilder i från SF....Vilken tur att det sprack upp...Är så lycklig för din skull, vilka äventyr du får vara med om. Kom att tänka på en sak bor inte Amy i CA, hon som var aupair i Seattle.... Har varit på julmarknad i Rosenhagen o shoppat lite go saker som rökad korv, spettkaka, maglarps chokladbullar, hallonsaft o hallonglögg....Inatt har det varit minus grader o nu är det en helt fantastisk höstdag...Ha det bäst o hälsa den andra skåne tösen. Åh du Love you...<3<3<3 Förresten idag avgörs det om det blir MFF eller HIF som tar Guldet...:-)

2010-11-07 @ 13:09:23
Postat av: Åsa, Emilias mamma

Vad roligt att ni kunde träffas igen och att Emilia nu får visa dig runt i hennes område. Jag tyckte också att SF var fantastiskt fint på alla sätt. Tyvärr så hade vi inte den turen när vi var och hälsade på att vi fick se bron på nära håll. Vi såg den när vi åkte ut till alcatraz. Men den dagen vi körde till utkiksplatsen, kunde man inte urskilja ens var bron var, om den ens fans där. Så dimmigt det var. Ha en bra söndag.

Här har vi en söndagkväll med spänning som din mamma skriver. MFF eller HIF. Kram från Åsa

2010-11-07 @ 14:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0