Oh what a wonderful day it has been

Hej kära folket.
Fick en chock när jag tittade på statistiken. Och vad hände igår liksom haha, hur många råkade hitta till min blogg den dagen. Jo 148 unika besökare och nästan 200 klick in på bloggen.
Jag tackar och bugar :) Vad kul att så många hittade till mitt lillla krypin..



Så till dagens händelser då. Jag tog pojkarna i bilen och vi åkte och tankade sen stannade vi till vid våra nya affär. Winco, en mataffär. Riktigt fin, gillade den starkt. Mycket storpack men ändå med ett brett urval... 

Pojkarna var så himla söta, de gick runt där och var supercoola med sina solglasögon I BUTIKEN!

Alla tittade och log :) Mina charmtroll..

Sen kom Catrin och hennes pågar på en lekis. Vi åt lunch, lekte, fikade och pratade alla barn och "vuxna" (catrin och jag).  
Här är då hejdået på film! Så kära..   



Jag har lagat mat, kyckling, hemmalagade klyftpotatisar och kall sås, MUMMS, VAD GOTT.

Nu har jag duschat och ska snart platta håret och fixa innan jag ska på LCC möte. Ska till Lynnwood, till ett rullskridsko ställe.
Men jag ska inte åka, ska bara signa in och säga hej. Sen dra mig hemmåt igen. 

Imorgon är det torsdag och jag ska ha pojkarna hela dagen lång, från morgon till kväll. Katie och Joel har ett viktigt möte så de kommer inte hem fråns sent.
Vi ska nog till Melissa på en tvillingplaydate på dagen vilket kommer bli kul och sen får vi se vad som händer resten av dagen..

Nej nu gäller det för mig att skynda på! Hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Hihihi, det är kanske jag som har fixat fler läsare till din blogg, jag marknadsförde den på FB och givetvis CC....Hoppas att det var okey min goa tös...Jag har tyckte hela tiden att din blogg är helt otrolig...du skirver o kämpar på fastän sängen kallar...du gör allt för dina bloggläsare och det ska premieras och det tyckte jag nu..DU har Sveriges Bästa AU-Pair blogg så var det sagt....Vad kul att Cattis tittade förbi med sina goa pågar...Åh vad söt Dex är....Mina goa pågar...Ha det bäst o du Love you....<3<3<3

2010-11-11 @ 06:46:06
Postat av: Anna

Håller mer Helen! Du har Sveriges bästa blogg! Varje morgon går man in o läser. :D Alltid lika roligt o läsa om dina äventyr o vad du/ni hittar på om dagarna!

Vilken söt film! dom är bara såå otroligt söta!

Snart helg igen, veckorna går sjukt fort..

O nu har jag snart bara 1vecka kvar på Thysells.. :)

Ha det bäst Malin. Stor kram

2010-11-11 @ 07:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0