THANKSGIVING!

Så imorse gick jag ner och tog hand om pojkarna vid 8 tiden. Sen åkte vi till Marilyn och Cartes vid 10 tiden. En massa trevliga släktingar, god mat och amerikansk fotboll på tvn.
Lilla bebisen är Kiera 14 veckor..

Kalkonen är på g
 
Alla hugger in. Massa mat

Detta var vad jag fick ihopa på min tallrik + apple/lingon cider som Katie köpt.  

Gamlingarnas bord :)
Den yngre generationens bord

Pojkarna vakade över Kiera

Lite silly photos på pojkarna..

Desserterna, kladdkaka, ananaspaj (fett goda båda två, bra jobbat Malin), körsbärspaj, äpplepaj och pumpa paj + risgrynsgröt

Lovar Katie att smaka pumpapaj igen, hon hade bakat den och ville vara artig. Ser lite drogad ut, men det var kanske lingondrickan. Vem vet? :)



Kommentarernas svar!
Hej Britt-Marie, ja idag har jag ätit kalkon som du säkerligen redan sett. Det var sjuka bilförare där, eller ja de har inga vinterdäck och ja is på det och en backe är inte att leka med. Snart är jag hemma ja, går fort. Ha det bra! Hälsa Yngve. Snart jul hemma ju..

Hej Gunnel, ja det ska nog fixa sig. Kanske ska skicka hem en liten låda med. Nej förstår det, kommer bli konstigt. Men ni kommer säkerligen ha det toppen, jag hade gärna varit med. Hehe, ja jag vet vem Lotti är, jag har träffat henne ett par gånger :) Vi har gemensama vänner. Ha det toppen Gunnel! Fyller ju stort snart med ju, eller lite mindre än en månad. Stor Kram

Annapanna!
Va kul, hoppas du trivs än så länge. Lyckat till på proven! Det kommer gå galant. Hehe, ja just det, jag filmade dem och bad dem hälsa. De är så söta.. Ja uggs har det blivit, tack :) Mysiga ! Det var gott, riktigt goda var dem. Och alla gillade dem, så det var kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0