Thursday and I get paid

Så idag var det dags att åkt till skolan igen. Och de hade sjukt kul medvatten och såpa, de skrubbade och tvättade bondgårdsdjur.


Och idag har det varit sjukt varmt igen! Så härligt, 20 grader i skuggan och strålande sol knappt något moln på himlen.
Så i eftermiddags när pojkarna vaknade var vi ute hela eftermiddagen..

När vi hade ätit så åkte jag och hämtade en liten resväska som jag ska låna av Silje. För imorgon är det ju Kalifornien som gäller. San Francisco och allt..Jag har varit på flygplatsen två gånger men aldrig utanför flygplatsområdet.

Så jag åkte och inhandlade lite saker idag, en tidning, kände att jag ville unna mig det. Sen lite våtservetter och så torr schampo. Kan nog inte ta med torr schampot dock, men får ta lite innan jag åker hehe. Fixar fett hår ;)



Och ja detta är tjejen, Emilia som ska ta hand om mig! Eller det har hon lovat i alla fall. Så får se, upp till bevis nu. Men hon är från Skåne, så de borde vara okej ;)

Detta fotot är från när hon var och hälsade på mig i sommras..

Till Anja, tack så jättemycket. Alltid kul att höra, inte så ofta man får positiv feedback. Så kul när någon kommenterar och säger vad de tycker :) heheh, ja Joel är min värdpappa..

GOTT FOLK!
Jag vet inte vad jag gjort för något för att Gud ska ha straffat mig som han har idag. Först till lunch så tänkte jag skiva lite ost med osthyveln och råkade även få med en bit av tummen!

Nu ikväll var jag lite hungrig så jag skulle ta lite av min baguett. När jag ska dela den med brödkniven så slant jag fantamig och ja var hamnade knivbladet , JO i samma tumme som tidigare idag. Så nu har jag två cuts i tummen :(
AJA, det går ju över när man gifter sig. Det säger ju alla och alla kan ju inte ha fel ;)

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Som vanligt härliga bilder, kan se hur Nic gillar det....han älskar att fixa o plaska i vattnet...Du får ha en trevig weekend o hälsa Skånetösen från mig...hoppas att vi hinner prata din morron på skype...ha en bra natt o du Love you....<3<3<3

2010-11-05 @ 07:04:38
Postat av: Pappa

Hej Malin! Ha så kul i SF och var rädd om dig. Glömde säga det i går när vi pratade. Många kramar! Pappa

2010-11-05 @ 13:01:01
Postat av: Anna L

Ha en trevlig weekend i San Fransisco! Får snart prata lite på skype, länge sedan nu! Ha de bäst! Stor kram <3

2010-11-05 @ 16:39:26
Postat av: Sanna

Vet du hur mke en iphone 4 kostar i usa ? :)

2010-11-05 @ 19:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0