Tisdag och Bilar day

Så idag tänkte jag dela med mig av ett par scener ur filmen Bilar. Har ju sett den ett antal gånger om jag sager så. Får se vad ni tycker, men ett par av dem är så fruktansvärt bra, skrattar varje gång..:)

 
Luigi och Ferrarisarna
Luigi och Michael Schumacher
Guido pitstop
 
Later Mater
 
Tractor/Cow tipping and Frank
I have gas, lot’s of gas. Flo
Dålig version, men ja. Mater, om Sally, she just likes me for my body

Idag så åkte vi till pojkarnas Mormor och Morfar och umgicks lite. Mormor bakade bröd så vi hjälpte till lite, eller vi tittade, var åskådare. Vi åt lunch, fikade på kakor och lekte. Pojkarna busade med Morfar och med hunden Riley. Det var kul, mycket trevligt :)

Sen tog pojkarna minsann en rejäl nap. Dex som alltid sover i 1 timme sov i 2 och Nic sov i 3 timmar.. Sjukt haha, men skönt. Jag fick gjort mycket.. Vek tvätt och la in tvätt, åt, förberedde för middag och en massa annat. Kollade även i IKEA 2011 katalogen. ÄLSKAR IKEA, måste nästan skriva det igen IKEA IKEA IKEA är lika med kärlek.


Shit vad mycket fint de har att erbjuda. Lusläste katalogen idag och bara kände, när är det dags för mig att få min egna lägenhet??? NU TYP! Ibland är man stolt över att vara svensk, eller ja kanske ganska ofta om jag tänker efter faktiskt. :)


Jag lät pojkarna sitta lite på pottan i eftermiddags med. När jag skulle byta deras blöjor så lät jag dem testa lite. Inget gjort dock, men ja får se ska börja göra det så ofta jag kan så de kan blir lite mer vana vid det. Så söta var dem, de såg så stora ut hehe ..


Sen lagade jag tonfisk och pasta gratäng med majs. Så vi fick mat ikväll, annars hade det inte blivit något. För Joel skippar hellre att äta och Katie är på volleyboll och jag var utsvulten så jag fixade mat till oss..


Nu sitter jag och väntar på att komma in på bloggen, eller ja blogg.se ligger nere typ. HATA, liksom, bara för att jag inte bor i Sverige och att typ alla sover i Sverige nu. Betyder inte att man kan lägga ner blogg.se för att fixa saker. Här sitter jag i en annan tidszon, 9 timmar bort och vill blogga liksom. Hur kul är detta, nu sitter jag och skriver i word och väntar på att få publicera detta.

Men men, det ska väl bli bättre.. Om någon timme eller så.

Sen är jag supernervös för en sak som kommer hända när jag ligger och sover inatt! Jag väntar mig ett sms omkring 2pm min tid!!! Som ska väcka mig och jag vill helst vara glad efter detta besked. Håller tummarna och ger all min kraft till dig!!!! <3


Imorgon kan jag dela med mig av detta kanske.. Får se..


Nej gott folk, nu ska jag kolla lite tv och lite till i IKEA katalogen ;) Drömmer mig bort och låtsas att jag har flera miljoner så jag kan köpa ALLT jag vill ha. Ha det bäst, hörs imorgon.


Till Emelie!

Hehe, ja att vara utan internet är inte så kul. Vad skönt att ni fått tillbaka det eller ja fått fixat det igen. Ja du får lite variation i ditt läsandes :) Skriver ju inte så mycket om hästar och har ingen säng eller bokhylla att sälja heller! Hehe .


Coolt, kanske får se doggen då. Ja vet inte det där med Skywalken, får se. Ska kolla priset med, vet att det är ganska dyrt. Så vet inte om det är helt värt det. HAHAHA skojjar du, fy va kul! Jappaneserna! Herregud, ska de nu börja förstöra med sitt fotograferande med, för andra liksom . Oj ska hon jaha, bli lite fin nu inför jul och så. Då får du nog veta lite till ja, alltid kul. Mamma och Jag är ju ganska bra på att babbla på så du lär få höra ganska mycket ja.


Ha det bäst, Malin AUPAIR ;) hehe

Life is a journey, enjoy the trip.


Kommentarer
Postat av: Mammi

Mina 3 godingar, åh vad jag älskar er...Saknar er så et knakar i mitt hjärta. Hade velat komma över o fira jul med er...Pussa o krama om er alla....Härliga bilder. Vad Dex är koncentrerad med fjärren...hahaha Ha det bäst o du Love you...Hörs senare...Pussssssssar i masor <3<3<3

2010-11-17 @ 07:11:18
Postat av: Anonym

Känns som om du har missat något med potträningen. De är ju fullt påklädda, men det är kanske bara sitträning. Ha det bra och sprid glädje, för det ska jag göra. Tusen kramar! Pappa

2010-11-17 @ 08:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0