Wednesday and pottyday

IDAG KISSADE NICHOLAS MED MIG I POTTAN 2 GÅNGER! Det var första gången vi testade dock, men riktigt duktig. Pojkarna tycker det är riktigt kul och spännande. Dexter förstår inte lika bra som Nic dock, men kommer nog ta honom 1 månad eller två till.. Ja, får väl se hur länge det kommer vara spännande att kissa på pottan. Tills de fattar lite mer och inte pallar gå ifrån när de leker. Då vi tvingar dem haha :) Men än så länge är det kul :)

Jag tog barnen till biblioteket för sång och bokstund. Sen åkte vi till Toys r us och lekte, busade ch kollade på alla leksaker. Shit, tänk om man varit barn eller med barn. Shoppa ihjäl sig på Toys r us kan jag ju lätt säga! 

När jag blir med barn i framtiden, om eller när. Då ska jag boka en resa till USA och shoppa barnsaker på Target, Fred Meyer och Toys r us. Och där med basta! 

Idag fick jag lagat thaimat, rödcurry kyckling med ris. GOTT!!!!

Jag har fått duschat, fönat håret, klippt tånaglarna och ja här sitter jag nu. Snart med fjärrkontrollen i handen, känner för att kolla tv, men det får vänta lite.

Ni skulle sett som det regnade idag med, jag fick lyft upp båda pojkarna. En på var höft! Och sprang ut till bilen, NIC OCH DEX SKRATTADE DERAS SÖTA GURGLADE SKRATT! Hehe, som jag log och skrattade! Mina älskade pojkar!

Man känner sig ju som en mamma, och så ska man snart lämna sina barn, sina älskade barn. Bara åka hem, vad är det liksom. Shit, usch.. HEMSKT, det är vad det är!!!!

PORTLAND TILL HELGEN GOTT FOLK! Det ska vli riktigt kul, jag och silje på en weekend! Så mys.

Ja sen ska jag ju även på typ en date på fredag hhaha. Så skumt, men ja . Jim heter grabben, han ska hämta mig och så blir det mat på en restaurang och sen ska vi se ishockey. Everett Silvertips.. Ska bli trevligt.
Sen upp tidigt och åka till Portis!
Fullbokad toppenhelg framför mig dock!

Vad händer till helgen för er hemma i Sverige? Tell me..

Och ja ska nog ta och skaffa mig en julstrumpa förresten. Så jag kan ta det med mig hem..

Nej nu ska jag titta lite tv, kanske går något bra program. Får se..
LOVE YOU ALL!

P, tänker på dig. Livet är inte rättvist!<3

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ja du ska hämta hem Girrebus och på lördag ska jag på tjejträff till Annika. Ska bli trevligt, sen ska jag o Petra ut o driva på söndag, skjutsa morfar till sjukhuset mm. Det kommer ju att bli en fullspäckad helg o snart är min prins hemma igen. Är det bilder från Portland som du har lagt ut???? Kan höra deras gurglande skratt de goa pågarna. Natti natti hörs din lunch Love you....<3<3<3

2010-11-18 @ 07:03:26
Postat av: Anna

Hej Malin! Imorgon är min sista dag på Thysells...

Så på kvällen blir det till att fira det med Lady Gaga på Malmö arena!:D wie:D O min älskade sofie är nere från Stockholm så ska träffa henne o hennes super söta hund milo på lördagdag :) Kvällen ska vi ha "avskedsfest" för mig och en arbetskamrat, på A9:) Söndag blir det en tur till Tysklad o handla lite. :) Så det var min helg de. :) fullspäckad!

Hoppas ni får en kanon helg i Portland! Kram <3

2010-11-18 @ 13:30:02
Postat av: Jonny

Malin,



tänk nu dig för när du skall på date så du inte redan efter 9 månader from fre får gå på leksaksinköp på toysrus mm :-.



Smale Jonny

2010-11-18 @ 13:54:09
Postat av: Pappa

Jag visste att det skulle gå lättare med potträningen med kläderna av. Kram! Pappa

2010-11-18 @ 17:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0