Bilder från kvällen i Capitol Hill

Så vi möttes vid Capitol Hill, Seattle. Gud vad fint de var där omkring, jag har varit i Capitol Hill förut men inte just här.. Gamla fina, stora och dyra byggnader runt omkring. Så här började vandringen på 2 timmar. En jäklans bra träning!


Och kolla vad som visas på en liten, gammal teater (biograf).. Flickan som lekte med elden

Guiden


Här kan man se mannen som lät bygga detta hus vandra omkring på ovanvåningen.

Vattentorn i en park som varit en gravplats. Och man skulle gräva upp alla begravda och flytta till Lake View gravplats ett stenkast därifrån. Men man glömde vissa, eller de är vad som sägs i alla fall. Och man ska ha ett en kvinna i parken och hon ska även ha fångats på film. För där hennes "gravplats" var är precis utanför vattentornet och de är videoövervakat..  

Utsikten från Vattentornet..

En skulptur som var huvudsaken elelr ja i en sång, typ black ring, eller nått sånt. Och ja ganska kul att få en bild på spaceneedlen genom en skulpturcirkel. Eller ja det beror ju på vad man gillar liksom ;)

HAHAHAH, JAG HÖLL PÅ ATT DÖÖ. Där går vi och så hör jag en man kalla på hjälp på andra sidan gatan. Jag tittar över och han skriker att han är innelåst på kyrkogården. Alltså på den stora, Lake view Cementary. Och där sägs vara en man och en häst som spökar runt. Så förstår ju varför han inte ville spendera natten där. Så vi fick haffa security bilen på andra sidan vägen och be henne körao ch öppna för honom. Och mannen som itne var helt frisk i huvudet haltade snabbt ifrån kyrkogården.

Guiden, eller ja spökmannen hade en apparat med sig som ska känna energi och ja vi hittade ett spöke. Tror jag i alla fall. Och så säger han, ibland kan man få dem på bild men man ser dem inte med ögonen och ibland kan man höra deras röster om man spelar in men våra öron kan inte höra det direkt. Och då tar Lucia, vår LCC fram Iphonen och börjar spela in och efteråt lyssna vi och de hörs precis i början som en konstig röst säger HEJ och det är INTE VI! Sjukt läskigt faktikst. Jag ska se om hon kan skicka den till mig, vill gärna ha den så jag kan höra igen. Jag filma med men jag kunde inte höra nått på mina.. :)


Nej gott folk, klockan är snart 00.00 och jag måste kasta mig i säng. Börjar jobba 8.30 imorgon och ska jobba 5-6 timmar. Benen värker och jag är fortfarande inte frisk än. Så säger godnatt nu!

Kommentarer
Postat av: Ghost MAmmi

Spökligt värre,,,,usch va kusligt men samtidigt häftigt....Hoppas att du har kunnat sova hjärtat mitt. Ha en bra dag o vi hörs när vi hörs. Love you

2010-10-04 @ 13:04:42
Postat av: Anna L

Vad roligt det var o få prata lite med dig igår! Du är såå fin i ditt nya hår. :D Spökrundan verkade ganska häftig ändå ju. :) Krya på dig! Stor kram

2010-10-04 @ 13:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0