Det finns så mycket att berätta, och bilder säger så mycket mer.

Idag blir det Bostonbilderna.Hinner inte ladda upp fler.
Klockan är alldeles för mycket.
Och jag har sovit 3 timmar inatt. Och det är allt. Flyget hem gick bra och när jag kom hem åkte jag till Outlet Mallet och träffade Catrin, Linn och Maxen :)

Så Torsdagen då!

Boston stad

Karta över downtown

Little Italy. Riktigt mysigt!

Känt bageri/konditori

Vatten och hamn

Gamla stadshuset, City Hall

Quincy Market, där inne fanns en massa mat att välja på. Kolla bilden nedan

Känd soppa från Nya England, så alla de "små", nära staterna på östkusten. Krämig vit soppa med lök, potatis och fisk/skaldjur. 

MIN ABSOLUTA FAVORIT AFFÄR I HELA VÄRLDEN! Jag har alltid velat ha en amerikansk julgran. En som är proppfull, helt pyntad så att man nästan inte ser granen. Men alla dekorationer ska vara noga utvalda och ändå betyda något. Så granen blir personlig och inte bara kulor, ljus och lite glitter.. 



Advokat skola

Fåglarna var helt galna, de attakerade mig. Där stod jag i hopen av duvor! Men klarade mig utan skiten.

City Hall om jag inte minns fel. Och om ni har sett Sabrina Tonårshäxan så går hon ner från trappan till denna byggnaden i serien, tv-shown :)


Dyr gata att bo på, men det kanske syns.

Common Park

Ankungarna något. Detta skulle då vara en jättekänd bok om ankungar och den skulle ha blivit översatt till 18 olika språk.. Men jag har inte en riktigt aning tror jag.. 

Jag åkte tåg hem till Hannah :) Och där fanns minsann ingen avstignings perong. Nej här tog man trappan rätt ner på vägen..




Fredag och frukost på verandan! Så stämningsfullt och mysigt!

Sen kom Linda och hämtade mig på eftermiddagen, efter att jag och Hannah varit på ett shopping center nära henne. Så detta är Boston.

Fina Linda!

Linda äter grädden och karamellsåsen med sugröret innan hon dricker resten, Och ja hon var så sugen och desperat så att hon står och gör det vid tillbehörsbordet och soptunnorna.

Newbury Street, en massa affärer och mysiga matställen med uteserveringar.


Sen mötte Hannah upp oss i Cambridge. Där vi åt på en Mexikansk restaurang. Sen gick vi till Harvard och Harvards Campus.


Det står John Harvard, så grundaren av denna dyra, populära skola. Men det är faktiskt hans bror eller kusin som är statyn. Men om man tar på skon, foten så skulle de ge en klarhet eller tur i sitt akademiska liv elleer något sånt hahah. Får väl se helt enkelt..

Harvard Bibliotek

Harvards märken, sköldar. Symboler..

Grinden man gå in igenom dagen då man börjar, första dagen. Och sen är grinden låst tills man är klar med sin utbildning och då avslutar man med att gå ut och lämna skolan för sista gången genom grindarna igen..


Det var allt från Boston. Imorgon blir det Washington D.C! Ha de bäst!!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Härligt att vi han skypa o säga gonatt till varandra. Skönt att se att du hemkommen är...:-) Vilka fina bilder o förstår om det var svårt att välja i Christmas affären...:-) Väntar med spänning på alla dina bilder ifrån DC....Gomorron min sköna böna Love you <3<3<3

2010-10-12 @ 09:21:46
Postat av: Anna

Fina bilder! :) Där hade du lite julgrans dekoration o välja på ja! :D blev de mycke inhandlat? Vilken snygg jacka du har!!den beiga med fårskinnskrage, ny??

Kram Anna

2010-10-12 @ 12:48:31
Postat av: Anna

Fina bilder! :) Där va en hel del julgransdekorationer ja!:P blev det mycket inhandlat? Vilken snygg jacka du har på en av bilderna!!den beiga med fårskinnskrage!:D ny??

Kram Anna

2010-10-12 @ 12:52:56
Postat av: Maria

Det måste varit drömriket för dig i jul affären med allt de julgrans pyntet. har du börjat samla än ;) <3

2010-10-12 @ 21:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0