En Minigris/Råtta/Mullvads mixat djur höll på att dö idag!

Hej på er där ute i världen. Idag var det pyjamas dag i skolan för grabbarna. Så det var bara till att skippa klädbytet idag. Och så var det min tur att ta en massa bilder i skolan för varje familj ska göra någon slags pyssel/scrap book om alla barnen i klassen. Så jag stod för fotona så ska Katie och Joel pyssla ihop boken.. :)

Tog 312 bilder på 2 timmar! Många bilder och på 16 barn med lite föräldrar och en lärare.. Och jag fick några riktigt söta bilder på några av barnen. Blev riktigt nöjd med mina bilder faktiskt.

När jag slutade idag så kom Silje och så bokade vi Nötknäpparn (The Nutcracker) alltså ballet. Ska bli sjukt kul! Och så bokade vi en jul gospel konsert med Black Nativity. SO ECXITED! Ser verkligen fram emot dessa events! Ska även boka biljetter till en av Seattls amerikanska fotbollsteam, blir sista helgen i Nov, sen först helgen i Dec ballet och andra helgen i Dec Gospel, tredje helgen i Dec Las Vegas :) 

Fullspäckat eller va haha! 

Efter vi gjort av med en massa pengar åkte vi till Gabriela och badade i hennes värdfamiljs hottub! Riktigt härligt, så varmt och den stjärnklara himlen. 

Imorgon är det lördag och vi får se vad som händer:) 


HOTTUB!


Och till rubriken av inlägget då! 
När vi är på väg hem till mig för Silje ska släppa av mig hemma kommer det sjukaste lilla djur springandes över vägen! Silje touchar bromsen lite men tänker, nej det är INTE värt en tvärinbromsning och vägavkörning så hon gasar istället och jag satt och skrek, höll för öronen och blundade! Verkligen itll mycket hjälp haha. 

Djuret, varelsen är utav den sjukaste blandningen ever. Som en minigris (alltså med tryne), men med storleken av en mullvad och med en bakdel (JA plus svans) som en råtta! SJUKT! Finns många av dem här med, men vet inte vad denna sak heter.. 

Ganska kul och exalterande faktiskt.. Nu ska jag nanna dock, hörs imorgon! 

Och förresten så ska jag vara en M&M's, en orange M&M linsa haha. Ni får se bilder imorgon.    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0