Fredag, ja härliga fredag

Idag blev det skola med barnen. Det var trevligt minsann. Hem, lunch, nebbning och vila middags dags.

Snackade med Mamms då och sen med Maria och Robin. Mycket trevligt!
Och hörde att Anna sagt upp sig och fått nytt jobb. SÅ KUL, himla glad för dig Anna. Tror detta kommer göra gott för dig.

När pojkarna vaknade sen så lekte vi, sjöng och dansade osv. Sen kom Silje sådär 30 min innan jag slutade och lekte lite med mig och pojkarna. Jag fixade mig och vi drog sen till Red Robin och åt gott och vidare till biografen. Vi såg Life as we know it! Riktigt bra film må jag säga.

Men ja där sitter man och tänker. Om, om ja tänk om detta kunde varit min berättelse. Mitt liv, min framtid. Perfektion! Sånt man vill ha, de alla vill ha. Ja den där killen ska man väl finna en vacker dag och sen kommer väl resten med tiden, så småning om. Allt faller på plats, för det är väl så det är?

På film, i overkligheten händer det.

Nu ska jag snart se IDOL och sova! trött är namnet, det är vad jag är. Imorgon ska jag skypa med Mamma när hon öppnar min resväska jag skickat hem. Sen köra till Catrin och leka med henne tills på söndag.

Nej som jag lura er där, inget idol blev det. För de har inte publicerat hela avsnittet utan bara utröstningen och eftersnacket. VAD ÄR DET LIKSOM?! Vad händer med tv4, kom igen..

Ha en bra helg alla! Här kommer ett videoklipp från idag!



Kommentarer
Postat av: Mammi

Det kommer väl att bli rena Julafton att öppna din resväska...hihiih Här satt jag o kollade din movies och hörde inget förrän jg så att mina hörlurar var påkopplade....silly mammi...Ha det bäst o vi hörs Love you

2010-10-23 @ 08:11:44
Postat av: camilla

Hej vännen! Länge sen sist, men jag tänker ofta på dig. Ha en underbar helg. Kram Camilla

2010-10-23 @ 17:38:18
URL: http://allimacdesign.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0