Seattle Premium Outlets

Idag efter jag vaknat pratade jag lite med Mammsi, hon ska opereras om 1 timme. Men det kommer gå toppen :) Så glad för hennes skull, jag är så spänd. Mamma du anar inte, detta kommer bli så bra :) Finns här nu och föralltid♥

Sen blev jag hämtad av Angelica med familj + Brandon. Så begav vi oss till Outletsen och jag fick vara guide hela vägen dit. För det är inte Angelicas starka sida om man säger så, att hitta själv är hon en jäkel på. Men att ge direktioner till någon annan kan vara lite svårt för henne och den hon ger direktioner till ;) HAHAH, allas vår älskade Gelis!

Så jag fick då köpt en julklapp till systern min, men det kommer bli en för tidig julklapp för hon kommer väl inte hinna vänta med att använda den tills efter jul. Hennes klapp ligger i alla fall i resväskan som ska bli hämtad imorgon och skickad HEM, hem till Sverige och mitt hem. 

Jag köpte även två egna väskor (fett bra pris om ni undrar) och hittade ett par bruna converse också som även dem ska skickas med hem. 

Sen har jag inte ägt ett par ballerinaskor sen minst 2 år tillbaka så köpte ett par idag, för behövde dem till några outfits hehe.. 
Och halsbandet köpte jag igår när jag var i Seattle med Catrin, Max och Linn. Älskar det!
 
Ja man kan ju säga att jag fick den största kassen i världen och att alla tittade på mig när jag traskade runt mellan affärerna. Men sen var Angelicas pappa Ben så snäll och gick med gigant påsen till bilen :)

Väskorna är samma färg och material. Fast det ser olika ut på bilderna :)


Resväskan som skall hämtas imorgon står klar med adress och allt annat som ska infinnas på den. Jag ska ta mig en dusch imorgon, hann inte idag. Ska även ta itu med mail och annat som skall svaras på. Organisera lite här i rummet, ni vet sortera lite kanske damtorka lite.

Jag ska sätta på idol nu! Såååå spänd! Så gott folk, det var allt för idag. Hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: Anna

Fin fina väskor. :) Hörde av Helen att de hade rea på DKNY, va väskorna några riktiga kap kanske? :)

Vem är favoriten i Idol? jag tyckte inte att någon av dom som blev uttagna till duell skulle åkt ut! Där är välidgt många bra detta året! Ha en skön vecka. Kram

2010-10-18 @ 16:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0