Sillyness is sillyness

Ja, lite arg kan man ju säga att jag är nu. BUTTER, är ordet. Här sitter man och är redan stressad för att jag ska hinna äta och sen hämta Silje. Och så när jag sparar inlägget så raderas skitet! VA FAN, vad har man gjort för att detta ska hända liksom?! Och såklart alltid när man inte har tid eller ork för det.

Men ja jag har haft en toppendage med pojkarna. Vi har varit i skolan, lekt och busat. Haft roligt med min kamera, spelat in lite klipp och tagit en massa bilder. De kommer jag bjuda på alldeles strax.

Riktigt skönt med fredag imorgon! Jag bara känner att jag behöver det. 

Så efter maten blir det racing till Silje för att sen åka till Mill Creek Towncenter för glass på Spotted Cow med andra aupairer. Men Silje och jag ska träffas lite innan och snacka skit och kolla i en inredningsaffär.. 

Ja det var väl de. Kommer lite bilder nu så hörs vi imorgon. Imorgon blir det förresten bio med Silje och så får vi se vem som mer hänger med! 
För er som inte riktigt förstått vad en nebulizer är så ser den ut såhär. I alla fall för barn :) En liten söt Nemo fisk som man sätter över munnen och sen kommer medicin i ångform ut genom aparaten.  

Silly is another name for Nic and Dex ;)

Ville mest visa er hur dessa två killar gör när vi är ute på tur med dessa bilar (den ena är ett tåg). Om de ser något intressant, eller något de vill titta på ett tag så sätter de sig såhär. Precis som alla gamla tantisar och gubbar gör på sina rullatorer! Första gången jag såg de skrattade jag så jag höll på att dö, så söta var de!  



Här kommer ett filmklipp från idag. Det är ganska så vardagligt, eller ja inget speciellt. Mest bara för att jag vet så många som älskar pojkarna lika mycket som jag och ni får inte träffa dem så mycket. Så här kommer lite en liten karamell att suga på tills ni får träffa dem igen :) Jag får ju träffa dem i ett par månader till, jag får de i real life, på riktigt. Men vill att även ni ska få vara med mig, morföräldrar och farföräldrar och mama och pappa, vänner och främligar.
 

Så nu har jag hunnit med glass med aupairerna med. Ska hoppa i säng nu, hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Varför så långt bort, skulle vilja kramat om er alla 3. Skulle kunna göra allt för att få hålla Nic o Dex i deras mjuka varma hand....Mina godingar...usch vad jag saknare er 3....Love you o tack för att du orkar blogga o lägga upp movies o dela med dig av din vardag min älskade tösa bid...Kram

2010-10-22 @ 07:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0