Söndag, släktträff och spöktur i Seattle

Hej och hå alla glada. Smög iväg från festligheterna där nere och täntke skriva lite här. Idag, än så länge så har jag haft en toppen mysdag. Joels "Aunt" Amy är helt underbar, snackar i ett och så genomsnäll. Och alla andra släktingar nära som nästkusiner är alla väldigt trevliga och roliga. I'm havin a good time! 

Vi har precis ätit och Dexter är vaken efter sin nap, men Nic sover innu. 
Klockan 17.15 ska Mariah komma och hämta mig för då ska vi på den spökguidade turen. Ska väl bli sådär kul och speciellt inte när jag inte är frisk än. Trött är jag, ögonen är lite vattniga och svullna, kroppen är ur form. OCH TACKA GUDARNA FÖR AMERIKANSKT NÄSSPRAY! 
Rena rama krutet och så gå svullnaden ner och andningen fortsätter som normalt. Men ja synd bara att man bara får ta de i 3 dagar, men jag ska fuska till 4-5 och sen lägga av. Vill bli frisk nu.. 

Svar på kommentarer.  
Lisa här kommer bliden du/ni ville se. Hatar att ta sådana här bilder. Ser liksom LITE fånig ut. Men här kommer flera bilder i en.


Pappa: Tack! Det värmer, ja vi ser inte ur som moviestars och vi är inte perfekta Petra och Jag. Men vi duger ändå ;) Så pjåkiga är vi inte.. hehe love you DAD♥

Marte:
Min kära väninna! Ja det är bra Marte. Du kan inte skippa att läsa min blogg ju ;) hehe. Ja visst har de växt ortoligt mycket. Ja jag har det bra. Det rullar på, saknar hemma lite men inte så mycket. Kommer bli mycket svårt att lämna allt här. Men så får de bli. Ska nog läsa till Dietist när jag kommer hem. Saknar dig MEGA MYCKET! 

Lisa igen. Ja du vännen, vi får se om vi kan få ihop en dag att snacka. Saknar dig med och de går snabbt nu med. Snart kommer jag hem, fortare än man kan ana. :)

Kommer lägga in bilder från dagen senare. Men detta är för nu :) HA DE BÄST!

Kommentarer
Postat av: Saraa

Jätte fin i håret är du Malin :)

2010-10-04 @ 07:06:58
Postat av: Sofie

Kanske lite flummig fråga, men vad använder du för nässpray? Mina svenska börjar ta slut nämligen och behöver ett bra amerikanskt :)

2010-10-04 @ 07:09:06
URL: http://sofiesusa.blogg.se/
Postat av: Mammi

Vad fin du är i ditt hår, alltid lika söt o snygg...Hoppas att det var en trevlig spöktur, väntar med spänning på alla dina foto från dagen. ha det bäst o krya på dig mitt hjärta...:-)

2010-10-04 @ 08:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0