The Washington D.C, HUVUDSTADEN

Så på lördagen åkte jag till D.C. och Sarah hämtade upp mig. Det var en tvåmanna "cabbe" och väskan var för stor för baggaget så de fick jag ha i knäet. Men det gick det med och glad var jag för att hon var snäll och kom och hämtade mig. 

Jag slogs av sommarvärmen, solen sken, blå himmel och 25 grader och knappt någon vind. Riktigt varmt och jag hade inte packat så varma kläder. Men det gick ändå.. 

Tillsist kom vi iväg till metron. Sen skulle vi byta linje och vi står och väntar, tåget kommer och vi stiger på. Vi åker till första hållplatsen och inser där att vi hoppade på fel linje! Vi springer av och så börjar vi titta oss om. VAR ÄR LINA? JO, I METRON!
Herregud, dörrarna hann stängas innan hon kom ut. Så där stod vi alla och skrattade och var lite smått oroade. Lina gestikulerar att vi ska vänta så kommer hon till oss. Men sen när tåget börjar rulla så talar hon lite teckenspråk till och får ur sig att vi ska komma till henne. (Hon tänkte, jag, Lina i en storstad helt själv. Nej de får komma och hämta mig).
Så vi väntade 8 min på nästa tåg och åkte och mötte upp hennem när vi ska ta oss till de rätta tåget så ska vi vänta 16 min på nästa tåg.
Då bestämde vi oss för att ta en taxi istället och skita i detta! När vi ska gå ut på våra biljetter så hittar en av oss inte sin biljett. Ni kan ju gissa vem de var! JO LINA. Så tillsist släpper vakten ut henne ur emergency exitet.

Vi tog sedan en dubbeldäckar bus runt i D.C., såg mycket och fint var det. MYCKET FLÄCKTADE DET! Skööönt.. 
Sen blev det mat på kvällen och Idol mys.
Mitt i Idol drar Lina fram sin tågbiljett ur bh:n och säger fårvånat, titta vad jag hittade. Och alla brister ut i skratt! Lina säger, ja jag tyckte det kändes konstigt, som att jag hade pengar i bh:n eller något. Men titta vad det va :) JA HERREGUD, tacka gudarna för Lina!

På söndagen åkte vi sen till D.C. och hoppade lite av vid Vita Huset, såg Memorialen, Lincoln Templet och lite till. Sen åkte vi inom George Town inna vi tog oss hem. På kvällen blev det mat på cheesecake factory och packning för mig, incheckning för att åka hem.
Så det var hela resan de, nertryckt i lite mindre format :) Här kommer bliderna!


Älskade Fia-Lottor..

Klackaskobil



Union Square


The Capitol



FBI's huvudkvarter..


Kyrka som alla skulle vara välkomna till. Blev färdig 1990, men ser ut som att den är fler hundra år gammal. Tror den rymde 7.000 pers..

Går längs med en gata i George Town


I Extercisten filmen springer någon i denna trappan, då denna trappa är med i filmen. Så ett foto på den blev det.


T.G.I.Fridays restaurang.




Dag 2!


Riktigt känt cupcakes bageri..


Ni ser ju själva! Såhär ser de ut 365 dagar om året, kvittar vilken tid på dagen! SJUKT...

Lenonade glass. väldans god.

Blev en Washington D.C. tjocktröja, hoodtröja.



Vita huset från framsidan

Baksidan.

Lincoln Tempel


Ja gott folk detta var allt från Usa's huvudstad. Älskar östkusten med!



Filmklipp som inte kunde publiceras pga fel på youtube. Men kommer idag. Så de tillhör Boston.
Detta är då min favorit affär i Boston..


Public Garden och Boston Common

Och YES, jag såg ankorna! Men vet fortfarande inte vad de är för några. Måste kolla upp det..


Svar till några kommentarer.
Maria! JAAA de var min favvi avvär, köpte en munk/dougnut, coca cola flaska och en kalkon som ligger på ett uppläggningsfat för Thanks Giving, men kommer mera ;)

Anna! Ja det blev lite för mycket inhandlat, dunjacka, ett par tröjor, en tjocktröja, juldekorationer och ja den beiga jackan för 40 dollar (300) kr på Urban Outfitters, det var rea på den! Så var tvungen haha

Detta var allt från idag, tack och hej.

Kommentarer
Postat av: Mammi

Du hade tur med vädret...hihihi Härliga bilder som vanligt,o den röda skobilen är ju solklar ANNA:s bil.hihhi Kul att hinnr få uppleva så här mycket på så kort tid. Det är mammas favo affär till...när jag var i South Dakota var jag inne i ett hus som det bara var juldekorationer i hela huset o huset låg på vichan...hhaah Det är kul att du hinner uppleva alla högtiderna over there...Natti natti min sköna böna o nä du läser detta säger Gomorron hoppas att du sovit gött.Love you o ha en bra dag med Nic o Dex....:-)

2010-10-13 @ 06:46:12
Postat av: elin

nej jag älskar både din engelska och skånska! :D Jag önskar faktiskt att jag också pratade skånska, men istället pratar jag väldigt fult dalmål haha :D

2010-10-14 @ 03:25:22
URL: http://theworldandelin.blogg.se/
Postat av: elin

nja håller inte riktigt med, tycker skånska är mycket finare än dalmål ;)



haha jag kan väl berätta lie kort om mig :)

Elin Heter jag och bor i borlänge.

Jag är 18 år och tog studenten nu i våras :)

Och jag vill åka som au pair så därför hittade jag din blogg, fastnade för den och fortsatte läsa den helt enkelt ;)

2010-10-14 @ 14:36:19
URL: http://theworldandelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0