Today is today and in a few weeks today is halloween

Ja jag vet inte hur jag ska kunna ens försöka förklara hur underbara, söta, charmiga mina grabbar Dex och Nic är. Jag älskar dem med hela mitt hjärta! De får mig till att räkna till 10 nästan varje dag, de driver mig till sista punkten. Ni vet då man inte riktigt bet var man ska ta vägen eller vad man ska göra. Då blir de til latt räkna till 10, om och om igen om de nu skulle behövas! 

Men för de mesta, 85-90 procent av tiden så är de mina älsklingar. Mina unika, speciella och enastående två små pojkar. Jag ställer mig frågan varje dag, ibland flera gånger om dagen, HUR SKA JAG NÅGONSIN KUNNA LÄMNA DEM?! Det kommer göra ondare i mitt hjärta än vad det någonsin gjort! Mitt hjärta kommer för första gången att skadas och med det ordentligt. Ett jäkla blödanade sår kommer det bli, och det kommer ta LÅNG tid innan de kommer förvandlas till ett ärr. 
Så mycket kan jag ju säga!

Jag ska boka min San Francisco biljett imorgon, sen ska jag åka till Las Vegas 3je helgen i december (förmodligen, vet inte än, inget bestämt och klubbat än). Sen fick båda Hannah och Lindis komma i januari och bo med oss ett par nätter. Ska bli så himla kul. Längtar så. Gummsisarna ska få komma och se hur jag har det. 

Sen får jag se, jag ska kanske hjälpa Katie och Joel ett par dagar till, får se. Inget riktigt så bestämt än. Men måste bestämma mig innan fredag. Så jag har två dagar kvar. Men det hänger lite på om jag ska plugga upp några klasser/kurser den kommande våren. 

En "möjlig" framtid för mig!
#Studera Samhällskunskap A och  Naturkunskap B + jobba extra och spara pengar under våren 2011.

#Flytta till Oslo och jobba som en iller och spara som en hamster! Detta då under cirka 3 månaders tid, omkring sommaren (halva juni-september)

#RESA, RESA, RESA. Kina, Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Bali, Afrika?

#Förhoppningsvis finns de sparade pengar kvar, för nu börjar allvaret isf. Starta en dietistutbildning någonstans i Sverige i januari 2012. 

Resten återstår att se, only time can tell----> 
   

Ja de är bara jag som spånar en jäklans massa, får se hur de blir. Svårt det där.

Så tillbaka till verkligheten igen. Idag har jag haft det mys med barnen. Vi har lekt, busat och skrattat. De är fortfarande lite snuviga. Mest Dexter och han hostar, snörvlar och får alldeles för mycker slem ner i halsen :( Synd om han, lilla gossen.

Sen ha vi varit ute mycket idag. För vädret har varit underbart. Som en lite kylig sommardag. Men så himla skönt, nu är de 16 grader och kl är 20.00. Blå himmel, skinande sol och riktigt härligt humör följde med det! Vi tackar moder natur för det ja! TACK!

Nic och Dex börjar bli så stora med. De håller för munnen med armen när de hostar (precis börjat lära sig) och de går och hämtar en pappersservett om man säger åt dem att snyta näsan och sen stoppar de pappret i fickan. Nic hoppade idag, riktigt hopp. Hopp med två fötter som lyfter golvet samtidigt och landade på fötterna igen och föll inte baklänges. Oj oj oj. Det går fort nu.

Imorgon är de dags för skola, ska bli kul. Pojkarna gillar det och jag med.

Här är bilder sen 2 dagar sen. De har fått nya inneskor..

Och en av varje kan innebära MINDRE bråk ;)

Det ser nästan ut som att de dansar can can.. HAHAHA

Det vankas ju halloween snart med. Så nu har de läskiga kommit upp på väggarna..



Så jag har fått lite stämning. Lampan med skelettet är min favorit. Vi har även två till men med en häxa och en katt på. När jag vaknar upp på morgonen så får jag en konstig känsla när jag tittar ner för trappan. Där lyser och välkomnar det mest stämningsfulla, högtids sken mig.
Det känns så juligt, så Lucia och så stämningsfullt. Blev lite rörd imorse när jag travade ner för trappan.

Nej nu ska jag se lite tv innan sängen kallar. Hörs imorgon gott folk! Och för er som har Facebook, så ligger typ ALLA bilder uppe från min östkust trip i två album. Eller ja alla som är värda att ägna en titt på i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ja du det närmar sig med stormsteg att det är snart Hallowen, Första Advent, Lucia, Tomten kommer, nyår o 2011 o snart är du hemma min goa tös. Ja det förstår jag att det kommer att bli tufft att inte få ta o se p pågarna mer....Jag o Petra tycker att det är tufft som det är nu o då får vi änd prata med dom ibland på skype. Vad jag blev glad när Dex sa mitt namn, det lilla charmtrollet....:-) Vi hörs när vi hörs Love you <3<3<3 År så glad för din skull att Fam Yates öppnar sitt hem för Linda o Hanna...Kram

2010-10-14 @ 07:03:52
Postat av: Anna

Naw så söta dom är i sina nya inneskor!:D

2010-10-14 @ 13:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0