Andra dagen i Michigan och oturen har vänt

Idag har vi bara varit hemma och en massa folk har kommit över och velat se pojkarna. De hade med sig några paketer och sen har här även varit ett par barn som de lekt med..

Vi har haft golfbils race på farmor och farfarns mark, lekt med tåg, haft en eld, ätit gott och druckit god färskpressad äppledryck.

Kort och gott så har det varit en toppen dag faktiskt. Mycket trevliga människor.

Imorgon ska vi upp och iväg ganska tidigt. Vi ska till grabbarnas andra farföräldra par. Så det blir middag och en massa andra folk. Trevligt trevligt.. Så blir nog ett par timmar där om jag säger så :)

Så här kommer lite bilder från dagen.

Sjukt stor fisk i dammen..

Kusin Reid (sorry guys, don't know if the spelling is correct!)

Gammelfarmor Ruth

Här har vi familjen ja :) Golfbils race med skjutvapen och allt väntade dem..


Ja de hade en trevlig tur i alla fall..
Tylen är dne urgulliga killen med lockarna. Familjevänner och de hade alla kul ihop. 

Tåg på ström med knappar som gjorde olika ljud. TOPPEN ENLIGT NIC OCH DEX :)


Ja denna syn fick vi två gånger idag. Typiskt Joel


Denna söta tjej är Joels brors flickväns dotter Maia.

Ja denna blåa som ni säkert kommer ihåg från igår. Det är min säng, och ja som ni ser så hade i alla fall en massa folk kul i min säng ikväll!

Familjefoto. Joel och Joels bror. Farfar, pojkarna, och kusiner..

Vasken/diskhon i på gästtoaletten. Så fruktansvärt fin. Älskar den. Vill ha en!


Nu ska jag snart gå in på mitt rum. Se en film och sen sova. Ska upp tidigt imorgon och göra mig klar.

Här är svar på två kommentarer från igår.

Sanna:
Jo det är min dator på sängen. Men det är en rosa dell dator. Tack så jättemycket. Det värmer, jag försöker så gott jag kan.

Cornelia:
Hahah ja det där med internet var en ganska kul historia. Och Farfarn kommer ALDRIG glömma det heller. Det är vad jag får stå ut med varje dag nu och kommer få i alla år. Han kommer aldrig glömma detta! Men det ska jag nog klara av. 
Ja de är väldigt lika pappan, speciellt den ena av dem. Men de har båda drag. Tack, ja somsagt som jag skrev innan. Jag försöker att göra det så bra jag kan, kul att du gillar att läsa vad jag babblar på om :)   

P.S.
Jag råkade hanka av duschdörren idag med, men vågade inte säga det till någon. Trodde jag tagit sönder den med, men nej idag var turen på min sida. Joel har fixat internettet, nu har alla som vill ha internet, internet. Dessvärre inte på mitt rum, dit räcker inte sändningen. Sen när jag duschat klart såg jag att dörren inte varit riktigt stängd så trodde först att hela golvet skulle vara SWIMMINGPOOL! Men nej, gud var med mig idag ;)

Hörs imorgon alla! I'm havin a really good time here! Just so you know :)

Kommentarer
Postat av: Lena

Du får ha en riktigt härlig semester i Michigan. Den verkar ju ha börjat händelserikt ;). Nu sitter Anna o Maria på flyget hem. Ska bli kul att höra om alla äventyr, och se alla shoppingfynd. Kram

2010-09-19 @ 07:24:05
Postat av: Mammi

Ja du nu får du hålla dig lugnt snäckan, inga fler äventyr på nätterna eller incidenter i huset. Rör dig inte en meter...hahahahh Ha en trevlig tur till Farmor det kan ju vara trevligt att träffas. Vilka söta kussar dom har. Åh du Loren gillar dig skarpt honom har du tagit till ditt hjärta. Love you o hörs på måndag my sweatheart ......:-)

2010-09-19 @ 08:03:12
Postat av: Anonym

Verkar som du trivs. Det är bra. Det är nog nyttigt för både dig och Yatesfamiljen att umgås i en annan miljö och atmosfär. Nu ska jag gå och rösta. Ha det bra!

2010-09-19 @ 10:32:18
Postat av: Pappa

Av någon anledning kom inte pappa med. Men det var jag som skickade meddelandet. Pappa

2010-09-19 @ 10:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0