Another fun day with everyone.


Så då har ännu en dag passerat. Vi har varit vid en av MÅNGA sjöar i Michigan. Denna är precis runt hörnet från Loren och Zaidee's hus. Pojkarna gillade det, det har varit riktigt varmt idag, 30 grader och strålande sol. Lite för blåsigt, eller ja det var halv orkan. Så värmen kändes inte riktigt.  

När vi kom hem la vi pojkarna, då kollade jag klart min film, gjorde äggröra och solade lite i hop om att få lite färg. 
När pojkarna vaknade lekte vi lite med dem, sen åkte vi till en restaurang för att fira Zaidee's födelsedag som var idag.  


De plockade ekollon


Middagstime
Gammelmormor Ruth, Zaidee och Loren

Kusin Reid och Tant Betsy

Kanadensisk lax, mycket gott!


Ikväll blev det fortsatt fullt ös, med springande, skrattande och busiga grabbar. Sen kollades det även lite på Bilar på tv:n.



Så jag får nog gå ut och se om jag kan hitta en bra film för kvällen. Ska kanske dela lite oliver med Zaidee, gav nämligen det till henne + ett kort i födelsedagspresent. 

Imorgon ska vi till brandstationen och jag ska få köra brandbil ;) Sen har Loren lovat mig att jag ska få köra hans pick up innan jag åker här ifrån och vi ska ta en bild. Jag har aldrig kört en pick up och de är inte så vanliga hemma heller. Men här har typ alla en pick up. 
Hörs imorgon :)  

Kommentarer
Postat av: Mammi

Vilken tur med vädret. Den laxen serju inte dum ut...den hade man gärna satt tänderna i. Idag är det Bertils födelsedag, vi ska dit på lördag o fira honom. Du kan charma Loren med både brandbil o pick-up körning. Kul att prata med er en stund igår.Ha en ny bra dag. Hoppa att det inte blir så mycket storm som sagts. Love you

2010-09-22 @ 06:45:05
Postat av: Håkan & Ulla

Kör nu försiktigt så att du får en fortsatt trevlig

michigan tur.ser jätte mysigt ut med alla din vänner.



många kramar från klagstorp!!!!!!

2010-09-22 @ 20:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0