Framme i Michigan whiiiooooo!

Hej och hå här är jag.


Sitter i min söta, mycket bekväma uppblåsbara bäddsoffa :) Soffan är ett ölmärke haha, sjukt ball faktiskt.


Så dagen lite snabbt då.. Vi är alltså då i Michigan hela familjen Yates och jag. Vi har kommit fram hos farmor och farfar Zaidee och Loren. Hela flygresan har gått riktigt bra, pojkarna har varit exemplariska. Men det kände jag redan på mig innan. De är duktiga. De har åkt buss, tåg och flygplan för första gången idag. Mycket har varit nytt och lite skrämmande. Men ja som sagt pojkarna fick en massa beröm från alla passagerarna runt omkring oss.


Mina små charmtroll, alla föll för dem.


Så jag åkte med Loren och Zaidee hem från flygplatsen och Joel körde i en bil med pojkarna och Katie. När vi kommit fram här och lekt lite och Katie och Joel är inne och lägger pojkarna så ska jag och Loren försöka få in mig på deras trådlösa internet. Och jag testade lösenordet ett flertal gånger, men det bara sa att jag kunde skriva i 8 bokstäver/siffror och deras lösen hade 9. Så tar vi sen fram routern och kollade, där hittade jag då en sifferkombination på 8! PERFEKT JU! Så de skrev jag in, för det stod nämligen ange PIN-kod och inte lösenord när jag skulle logga in på internettet. Och sen trodde jag att lösenordet skulle komma. Men det gjorde det inte, utan helt plötsligt var jag inloggad då ja.


Sen när Joel kommer och ska testa logga in på Lorens dator så funkade inte internettet. Och när Joel ska försöka hitta något trådlöst så finns det inte riktigt. Och så ser han då att det trådlösa internet som innan hette Yates heter nu MALINS-DATOR, Nätverk!!!!! OHH HERREGUD SÄGER JAG BARA!


Ja va fan tror ni nu jag har gjort då, jo stulit deras internet, eller ja deras router nummer. Ja vilken hacker man är. Så ja jag har döpt om deras internet och router. Så ja vi får se om vi kan lösa det imorgon. Vilken soppa!


Och detta är då inte det ända som hänt idag. Såklart!


När vi lämnar planet så inser jag när jag kommit ut ur gaten, eller ja den flygplanstunneln mellan flygplanet och flygplatsen. Så inser jag att jag inte har min kofta med mig. Så jag kände mig stressad i med att pojkarna och vi skulle äta och hämta väskor och sen bli hämtade. Så jag började springa ut i gången igen. Då skriker två damer som jobbar vid gaten, STOOOOOP, KOM TILLBAKA, DU BRYTER MOT DEN AMERIKANSKA LAGEN. DETTA ÄR ETT REGELBROTT!


Ohh herregud tänker jag och återvänder. Så då fick den ena damen gå och kolla vid min stol, men hon hittade inte den. Så sa jag men kan jag inte få följa med dig in, för jag visste var den var. Men NEJ icke, det var också mot reglerna/lagen. AMEN HERREGUD, KOM IGEN. FA FAN ÄR USAS PROBLEM. Jag vill bara ha min kofta, som jag för övrigt använder väldigt ofta. Det är en av mina favorit koftor! Nej då går hon in och kollar en gång till och kommer tillbaka tomhänt. Då började jag nästan gråta. Jag menar, jag vet att den är där inne. Jag hade den på mig i planet och jag fick inte den med mig ut. DEN ÄR JU SJÄLVKLART I PLANET! Men nej där fick jag lämna utan min älskade kofta. Så fruktansvärt dåligt.


Så ja idag har jag kunnat blivit arresterad 2 gånger i detta landet. BRA MALIN, BRA! Stjäla routers och radera datorns inkomst + om boarda ett plan för att hämta min älskade kofta. USCH SOM DET KAN GÅ..


Och nu sitter jag inne i mitt rum på min uppblåsta säng och har inte ens internet fast jag stjält det. Så kanske ska gå ut i shopen och se om det funkar, det är där routern är. Vill ladda upp detta så ni kan få lite att läsa ju. Kanske ladda upp en bild eller två..


Ja, jag är lyckligt framme i alla fall! :)


Alltid något som klyddar.

De åker buss för första gången
 

Nauuuuwwwee så himla söta. De bar och drog sina väskor nästan hela tiden.



Sen fanns där en ganska så cool, halvmjuk lekplats.


De kolla in vårt flygplan..

Redo för det mesta! :)

De kunde inte hålla sina ögon öppna mer när alla väl var i planet och vi började rulla lite, dock 1 timme försenade.. Så de sov igenom hela "lyftningen" och lite till såklart.

De kollade lite filmer..

Här är min härliga säng. Gillar den skarpt faktiskt. Och Farmor och Farfars hus är riktigt fint. Så mysigt, trivs här och gillar det starkt. Mycket trevliga människor. Jag ser fram emot denna veckan :) Ska bli kul.

Godnatt, måste lägga mig nu. Klockan här i Michigan är 02.15 och i Seattle/Everett, mitt amerikanska hem 23.15 och hemma i mitt Svenska hem 08.15..
Hörs imorgon!


Kommentarer
Postat av: Mammi

Härligt att se o höra att du/Ni har kommit fram. Klart att dom uppför sig de är ju jätte duktiga pojkar. Njut nu av din tid där o ha det gött....Hoppas att du kom in i huset igen o att du inte blev skjuten älskling som det kan bli jag trodde jag skulle kissa på mig som jag skrattade....Hälsa till allihopa. Love you o natti natti <3<3<3

2010-09-18 @ 08:43:30
Postat av: Cornelia

hahaha, va kul att du lyckae stjäla internet :P skrattade väldigt mycket när jag läste det =)

Va lika pojkarna är sin pappa!!

Alltid lika kul att läsa din blogg =)

2010-09-18 @ 10:52:29
URL: http://www.conken.blogspot.com
Postat av: Anonym

hahhha :) men hade inte du en Macbook ;p? fast de kanske inte är in data på sängen xD? Älskar bloggen btw ! :)

2010-09-18 @ 21:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0