Lite från Alderwood mall

Så skulle då iväg och lämna tillbaks ett par shorts och råkade komma hem med detta. Men gick bara 150 kr back.. Så kändes ändå okej. Ursäktar bilderna, de är helt konstiga i färgen och suddiga. Men det är då min kamera som inte är helt frisk och han ska få åka till farbror doktorn snart.. 

Tröjan är marinblå och inte svart så ni vet hehe. Lite svårt att se på bilden.. 

Detta hårband gillade jag starkt..

Mössan är marinblå med..

Köpte mössan till denna snygga halsduk/poncho/stor sjal..
Kan bära den med skärp i midjan.. 

Så lite mys till hösten :)

Precis pratat med älskade Catrin.. Hon ska komma hit på playdate imorgon med sina små gryn.

Det var så sött, när jag frågade Katie om det var okej att de kom på playdate imorgon så satt hon först tyst en liten stund och då tog Nic saken i egna händer och sa JAAA.
hahah, som vi skrattade. Så nu fortsatte jag fråga honom och han svarade på allt ;)
Så kära nu när de pratar lite mer..

Och om en person snackar mycket, typ som ja, JAG. Så kallas man en Chatterbox. Och de har vi sagt om Nic nu ett par gånger. Och jag lärde Dexter lite imorse. Så om man nu ställer frågan Dexter, what is Nicky? Chatterbox kommer det travande ut ur munnen med ett leende.. Såååå sött..

Och frågar man Nic, who is a chatterbox så svarar han NIC! :) sååå himla kära mina älsklingar..

Nej nu ska jag se lite på idol och sen nanna.. Börjar få ont i halsen och känner mig lite halvt förkyld.. Så ska försöka kurera mig..

Fick förresten ett mail från cultural care om att jag måste ge förslag på 3 datum som jag skulle vilja att de bokade min hemresa på.. Så ja har tagit tag i det så gott jag kan ikväll.. Fåe se mer imorgon och måse prata med lite folk med..

Men omkring den 18-21 januari 2011 så kommer jag hem..

" och ja tack Cornelia, det var faktiskt en riktigt bra kommentar. För det var exakt vad jag var, Sleepless in Seattle i natt;) "

Kommentarer
Postat av: Mammi

Usch vad råkigt att kamran din ska behöva åka till doktorn...vad ska vi läsare få se nu när du inga bilder kan ta eftersom din kära syster har din gamla kamra....men men hoppas att de är snabba på Canon...Det var så gullig när du sa till Dex Whats your name o han svarar NIC...gulliga dex. De är så söta som stora liven nu o imorron blir det full sula när Hanky kommer nu är det ju 3 som kommer att chattra fölåt 5....Hälsa Cattis saknar henne med...Love you o ha en bra dag....

2010-09-28 @ 07:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0