Los Angeles-San Francisco-Seattle=Hemma!

Hej alla glada, här sitter jag och ska plinka ner lite rader för er att läsa. Förhoppningsvis ska det fylla sin funktion :)


Jag sitter i skrivande stund i ett plan mellan San Fransisco och Seattle. Jag har haft en underbar och turbulent långhelg i Los Angeles och har bland annat sett och upplevt följande: Hollywood, Santa Monica, Venice Beach, Universal studios och mycket shopping! Vädret har väl varit si sådär om man säger så. Synd att vi inte bodde i Hollywood, för så hade det varit 29 grader och sol + blå himmel varje dag. Nu bodde vi dock vid flygplatsen, ganska nära Santa Monica och vädret har varit 14-19 grader, molnigt och disigt! KUL!


Men som tur är har vi ändå gjort en massa och sett himlans mycket. I princip allt jag ville se fick jag se, så lyckat blev det.


Vi hade ganska mycket otur med hotellet och förlorade ett par kvällar men trots detta så har vi inte hängt så mycket läpp.


Så en liten summering av våra sevärdheter.


Universal Studios Hollywood är helt otroligt, magiskt, sjukt helt enkelt OBESKRIVLIGT! Allt de kan göra med tekniken, så smarta människor det finns, helt geniala. 3-D, 4-D effekter och även 360 3-D, vi blev verkligen tagna av allt detta. Innan sa Maria : Ja, jag vet inte, ska vi åka på det där universal studios eller ska vi skita i det. Vad är det liksom, vad gör man där. Det är en park och ja lite så..


Nu säger hon annorlunda kan jag ju lätt säga, och Anna var helt chockad av allt och hon älskade det, precis som jag :)



Hollywood och Hollywood Highlands, helt makalöst det med. Som på film eller något, man fattar inte det. Att jag verkligen sett det, upplevt det med mina egna ögon. Sugit in och sparat det bilderna som minnen på näthinnan. Tagit bilder som bevis, som ett tryggt bevis för mig själv, men även för att visa för er läsare, vänner, familj och främlingar :)

Stränderna är gigantiska, som på film. Såna vi inte har hemma, kilometer långa, hundra meter breda, fin sand, palmer och snygga killar ;) (flörtgubbe på det) hahaha


Jag kan varmt rekommendera guidade turer i LA arean. Det är riktigt svårt, näst intill omöjligt att ta sig runt om man inte kan hyra bil (billigt alternativ, BÄSTA), taxi (blir dyrt i längden) och buss kan man glömma! Det tar lång tid, det fungerar inte alls, många byten och INGA hållplatser. Så dessa många olika turer som många olika bolag erbjudet är ett toppen sätt att ta sig runt på. Oftast hämtar de upp dig på hotellet, kör dig till deras kontor och där sedan turen kommer utgå ifrån. Och sen kör de dig hem, så ja helt enkelt, INGET att OROA sig för.


Så ja där på vårt rum har vi “bryggt”, eller ja tillagat kallt te i kaffekokaren på morgonen och brett oss ett par nutella mackor. Det är vad vi levt på då vi varit hungriga :)


Jag har haft en riktigt trevlig helg och resa med Lundströms töserna. Mina kära extra systrar! Blev lite tårar och ledsna tankar när vi sa på återseende i januari månad. Men ja så är det ju alltid, vi ses ju igen och som tur är så är det ju som sagt inte så så långt kvar.


De får shoppa vidare och njuta av LA lite till.. Jag hade gärna stannat ett par dagar till, och ja faktiskt. Jag hade gärna stannat för GOTT I LA eller ja i Kalifornien i alla fall. Det är helt underbart, paradiset, folket, klimatet ja allt. Nej men Skåne, läsare, vad säger ni, det får minsann och dag räcka. Får nöja mig med det.. hahah


Blev lite sentimental innan, eller är lite i nu. Älskar att flyga. Det får mig att rensa tankarna, och jag kan inget göra mer än att sitta här. Jag kan inte påverka något, inte tiden, morgondagen eller gårdagen. Tankarna är tomma och genom fönstret ser man den finaste, mest lugnande utsikt. Det är lugna, stilla, upplysta stora städer. Det är så magiskt, något jag skulle vilja ta tusentals foton på och samla. Det är rofyllt på något vis.


Vi ska snart landa.. Ska släcka ner allt nu, Så hörs mer sen..


Nu är jag hemma i Everett och sitter på mitt rum. Här kommer en bild och nu ska jag sova! Hoppas läsningen var intressant. Ganska mycket text, jag vet. Sorry haha..

Hejdå LA, ser lite av LA på bilden här..

Hej San Francisco (inte golden gate bron dock)

Hemma, Seattle!


Kommentarer
Postat av: Kristina Å

Vilka härliga upplevelser! Från fantastiska naturupplevelser som späckhuggare till det ytliga men fantastiska livet i Hollywood och som grädde på moset, Universal Studios... UNDERBART!!!!!

Kramar från Kristina, Ellinor, Fredrik o Ingvar.

2010-09-14 @ 09:40:09
Postat av: lucke

Godmorgon! Vad händer idag? :P

2010-09-14 @ 09:48:08
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Pappa

Herre jisses, vad du får lära dig och hur du måste växa som människa när du märker att du fixar det. Jag röstar på dig i valet, Malin. Du anar inte hur stolt jag är över dig. JÄTTEKRAM!

2010-09-14 @ 10:25:15
Postat av: Gunnel

Jag säger som din pappa vad du måste ha utvecklats

vad du har mycket med hem i bagaget och det är sånt som inte kan vägas i kilo jag tänker också rösta på dig Malin kram från Gunnel

2010-09-14 @ 19:13:58
Postat av: Sanna

Hej :) Jag vill oxå till LA !! :D har lite frågor ;p



1. Vad är tidsskillnaden mellan USA & sve ?

2.Såg ni kändisar i LA?

3.och hur sjutton hade du internett när du flög ;)? haha Kram :D

2010-09-15 @ 17:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0