Playdate och en Dexter som inte var på hugget

Idag kom Catrin och pågarna på besök. Dexter har inte varit på hugget alls och han har börjat utmana oss lite.. Jag tror han växer så det är mycket som händer och så. Men han är definitivt mer krävande.. Och idag var han inte alls i topp form. Trött, hängig och gnällig..

Men när Catrin kom så blev allt bättre. Eller ja när Emmett kom. Emmett är nu 6 månader och pojkarna fullkomligt avgudar denna bebis pojke. Mest Dexter, han ska ta hand om honom, ge honom leksaker och nappar osv.. De är sött att se och han bryr sig så om Emmett..

De lekter lite i garaget idag med.. Det älskade Hank. Han var så glad och lycklig och sa flera gånger. We're playing in a garage, and I love it hehe.. 


Efter jag slutat jobba snackade jag lite med Joel och var nere ett tag med honom och pojkarna. Sen tog jag väskan och traskade ner till Safeway, tog ut pengar och handlade lite smått. Åt en sub på subway och traskade sen hem. Turen tog mig minsann hela 2 timmar. Det ni hehe.. Det hade jag inte räknat med från början..

Hoppade i mjukiskläder och har skrivit lite kort. Kollat på internet, skriver lite med Laura den förra aupairen och ska snart läsa en tidning innan det är dags att sova :) Ska kanske se idol med..

Till Sanna,
jag har en Canon G11 PowerShot

Till Christine,
Ja Michigan var love!
Jodå, jag har ett par vänner i Sammamish, en svenska och några till.. Min bästa kompis från Sverige bor i Issaquah. Du kan kolla hennes blogg om du vill. Hon kommer vara kvar när du kommer med. www.catriniusa.blogg.se.. Issaquah är 10-15 minuter från Sammamish. Det beror på var i Sammamish du kommer bo.

Jag bor 40 minuter från Sammamish :)

Nej hörs imorgon gott folk!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ja dumitt hjärta någon energi saknar du inte....rena powerwalken den tripen hade tagitmig minst 3,5 tim. Du är för kär. Vad kul att vi han skypa lite idag o vad duktiga dom är till att prata. Vad stora dom har blivit. Hoppas att Dex kryar på sig. Ha det bäst o natti natti o du Love You glöm adrig de...<3<3<3

2010-09-29 @ 07:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0