University of Michigan, Dexters Cider Mill and Bills Lake

Idag var det upp tidigt igen. Och iväg mot Ann Arbor vi for. De släppte av mig vid universitets området som här heter, Campus. Jag vandrade runt själv och tog bilder på det jag kunde hitta och tyckte var fint. Joel blev lite besviken sen för jag missade något av de han tyckte jag skulle ta foto på. Men inte lätt på lite mindre än 2 timmar och helt ny på området :)

Sen tittade jag omkring i lite små affärer, antika, tobaks och ett par andra. Köpte mig en smoothie och råkade skåda Urban Outfitters! Affären med stort A!

Köpte ett par högmidjade mellan blå jeans shorts. Sen mötte jag upp familjen vid ett barn museum.


University of Michigan folks!


Hösten närmar sig.. dock 30 grader idag då haha. Det var rekord värme sa de på tv:n. Det hade aldrig varit såhär varmt i slutet på september.





En gammal, fin gång, alé eller vad ni vill kalla det.

Glass place..


När vi kom hem pratade jag med Pappsi och med Petra och Mamms. Vi pratade ganska länge, skönt faktiskt. Jag har börjat känna mer och mer att det kommer bli svårt att komma hem. Börjar inte få kalla fötter men det kommer bli fruktansvärt svårt. Känns som man kommit ifrån allt och alla på något viss, fast ändå inte. Det kommer väl bara ta någon vecka så är man tillbaks i allt de vanliga igen.
Att inte köra en automatisk bil, att inte köra på 4-6 filiga motorvägar (på vardera håll), alla dessa drive ins, billiga kläder och två av mina favorit affärer finns här. Att prata engelska dagligen, Jamba juice (smoothie ställe), Lemonade (citron dryck), viss glass här, all frukt (billigare här) osv i det oändliga.
Sen alla personer med, familjen, vänner och andra.. USCH , det kommer helt klart bli svårt.

Jag säg även klart på min film Rainman, bra film, helt klart fin och berörande.
Sen när pojkarna vaknade åkte vi till Musteriet i Dexter. Köpte lite Lönnsirap, munkar med kanel och socker, äppledryck och lite små lönnsirapgodis till pojkarna. Sen visade Joel oss till ett ställe där han varit mycket förr, under Dexterbron, bredvid Musteriet. 
Så där satt vi och fikade under bron vid kanalen. Mysigt!!!! 
På vägen hem ringde Loren och sa att de var hos Bill. Så vi stannade snabbt till där och matade fiskar i hans lilla sjö. Och vi tog golfbilen hem, Katie, Loren, Jag, Nic och Dex.








Dexter med sin stad Dexter!

Bills sjö



Dexter med Body Guard!

Ja när det var dags för bad så kom helt plötsligt pågarna ut, fulla med bubblor. De skrattade och sprang runder. Kul hade de i alla fall..


Ruth, Zaidee's mamma ville så himla gärna ge mig en gåva. Något från Michigan så att jag skulle komma ihåg och inte glömma. Så idag fick jag detta smycke osm hon själv gjort i slutet på 60-talet. Stenen var troligen från hennes uppfart, så alltså från uppfarten till detta huset. Det är en speciell sten från Michigan. Hon har gjort smycken till i princip alla barn och barnbarn av dessa stenar. Hon lämnade in stenen till en juvelerare i staden som polerade den till henne, sen gjorde hon resten själv. Fin va? Tusen tack till gammelfarmor Ruth :)



Sen åkte Joel till sin BFF (best friends forever) Dave. Så kvällen har bestått av lek, steak med tortellinipasta, film, bad och mys-bus :) 

Jag har gått igenom bilder och nu sitter Katie och kollar film medan jag fixar här. 
Idag har det varit SJUKT varmt, kvalmigt/kvavt, 30 grader, sol då och då och äckligt väder. Klibbigt och svettigt. Men ja ändå okej väl.. Tog en dusch så nu känns det bättre igen.

Imorgon är det sista hela dagen här, jag ska nog ta de lugnt på morgonen och vara hemma. Vet inte om familjen ska ut på något, kanske träffa kusin Maya och Heather tror jag. Sen på kvällen ska vi hem till Heather på middag. Dit ska även tant Betsy, kusin Reid och farbror Scott. 

 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ännu en dag har gått i upplevelsens tecken o givetvis lite shopping...men du pengarna försvinner inte från ditt konto hjärtat..ihhihihi Du har verkligen lyckats fånga en bild påDex o Loren när de sitter vid skön o matar fiskarna.Vilken bild nästan så jag får tårar i ögonen. Det strålar av lycka ifrån Loren. Han ser så stolt ut att få vissa sina goa barnbarn allt han kan hinna med denna veckan. Ja du vad tiden går fort, hösten har verkligen kommit in med stormsteg....Fina dagar o vackra löv...Ha det bäst o njut av den sista dagen hjärtat o hälsa alla. Vad fint halsband Ruth gav dig. Vilken kär gamelmormor.Love you <3<3<3

2010-09-24 @ 06:57:23
Postat av: Silje Victoria

Jeg digger din blogg=) UTrolig moro! HErlig herlig:D

Ses snart så snart:D

2010-09-24 @ 07:50:40
Postat av: Pappa

Du kan hälsa Loren att brandchef är inte fy skam, men president smäller lite högre. Ännu fler härliga bilder. Tack för dem, Malin. Kramar!Pappa

2010-09-24 @ 09:26:49
Postat av: Sabrina

Vad mysigt du verkar ha det Malin! Läser din blogg varje dag ska du veta, fortfarande ;D Gud vad fint av gammelfarmor ruth att ge dig det fina smycket :) Hoppas att du har det bra! kram

2010-09-24 @ 16:36:59
URL: http://sabrinas.webblogg.se/
Postat av: Peter

Vilket fint halsband du fick av Gammelmormor Ruth, ännu ett minne från USA och staten Michigan. =D



2010-09-24 @ 18:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0