2,5% kvar (typ)

Ja enligt vad som blivit framkalkulerat så ska vi ha Knatte hos oss om exakt 7 dagar, 1 vecka! Men det är inte ens en garanti på 2%... Vad är det, 5-8% av bebisar som föds på utsatt datum. De andra föds oftast 1-2 veckor innan eller utsatt datum. Så vi får snällt kanske vänta 3 hela veckor till. Men jag hoppas såklart att jag max går över 1 vecka. Men ja, det gör väl alla. Det är inte lika kul nu mer. När det är då nära men ändå så långt bort.
Lite kul ändå, jag planerar alltid ALLT i förväg, älskar att planera och fixa. Men här är det bara att vänta, denna väntan :) är ändå lite kul att man inte kan göra något precis. Det är verkligen bebisen som själv säger till när han/hon är redo. Och vi vill ju såklart inte att Knatte ska komma ut om han/hon inte är redo.

Fast enligt all statistik som finns så har han/hon varit "färdig" i 1-2veckor nu :) men kanske inte redo, är väl en skillnad på det. Redo och färdig. Färdig utvecklad men inte redo för att möta världen än.

Så vi väntar med spänning på att smärtan ska starta , eller vattnet ska gå, eller på andra vis visa att han/hon är redo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0