Fredag, älska fredag

Idag har jag gjort lite mer än igår. Tvättat en maskin, varit och handlat med pensionärerna och några gravida/mammalediga mammor :) så är det när man är och handlar 09:15 på morgonen. Men ändå ganska skönt, inte så mycket folk :)

Innan jag glömmer det, min bil har haft ett konstigt slående/klunkande ljud. Och jag har varit rädd för att det var något som var farligt. Igår åkte Jonny med mig till en kille han känner som kan bilar. Han körde 2sek och konstaterade sedan att fjädern på höger framhjul är borta. Så nu ska det fixas nästa vecka. Och borde inte vara överdyrt. Skönt! Skönt att få det konstaterad.

Så tillbaka till denna dag. Har bakat banan/chokladmuffinsar (verkar dock so att de är lite torra) ville ta ut dem tidigare men de fick inte färg. Och ville ha lite gyllene färg. Men de går säkert att äta. Åt god lunch, piffade till pizzan med tomat/chili/vitlök crème fraîche sås :) och spenat såklart ...
Jag har även fått dammsugat, bara det.

Snart kallar duschen, kyckling/pasta salladen är förberedd. Bara att ta fram och avnjuta. Ska även ha lite surdegsbaguett till.

Sen klockan 19:00 är tanken att Andreas och jag ska se nya Bondfilmen Skyfall.

Blir nog en toppenmysig fredag. Knatte rör på sig för fullt som vanligt. Skönt att veta att han/hon lever och att allt (förhoppningsvis) är som det ska.

Var på sista Föräldrakursen igår, lite tråkigt. Ganska kul ändå. Få se lite filmer och diskutera små problem, roligheter och mindre roliga saker med att vara gravid/förlossning och efter förlossningen plus amning. Sen bestämde vi att alla skulle träffas när vi fått våra guldklimpar. Så då skulle Inger kalla oss på en återförening. Spännande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0