Fredag, trötte dag

Sovit (om man ens kan kalla det sovit) riktigt dåligt i natt. Vaknade varje timme av en halsbränna som inte var att leka med, tillsist gav jag med mig för en losec (varför gjorde jag inte det tidigare liksom). Sen tog det såklart 1-2 timmar innan halsen kändes bättre. Och när jag vaknade imorse var jag fortfarande öm och sårig i halsen, vilket jag hade känningar av hela förmiddagen. Vad har jag nu lärt mig av detta?! JO, ta en pilla i tid!! Varit vaken 1gång i timmen från 22:30-05:30.

Drog mig upp vid halv 9. Åt lite müsli. Ringde en massa behövliga samtal. Bland annat till försäkringskassan, facket och securitas direct. Allt löst som behövde lösas. Tog mig till maxi, handlade lite smått inför helgen, spelade på hästar (något mamma införskaffat som syrran och hennes kille, mamma och hennes sambo plus Andreas och jag turas om varannan lördag) och pantade flaskor. Jag slängde också ihop lite mjuka kolor som står på kylning innan jag ska försöka mig på att skära massan i bitar. Återstår att se hur det kommer gå ;) jag la till en liten extra ingrediens flingsalt, smeten smakade gottis ;)

Andreas sov inte alls bra inatt heller, och fick larm på bygget så larm centralen ringde kl 02:55. Sen ringde de igen 03:20, då hittade väktaren inte till bygget?? Han var het off, så då fick han ringa upp Andreas 03:30 och bli guidad till bygget. AMEN HALLÅ!!!! Sjukt ju.
Så Andreas kommer kanske hem lite tidigare och ska vila. Sen kommer pappa vid halv 6 på "left over" korvstroganoff och kaffe.

Blir inget speciellt, sen ska jag och Andreas hålla helg och kväll. Hitta sängen tidigt!
Imorgon ska vi på fika nere i stan, på 1års kalas och sen tänkte jag charma Andreas att ta ner julsakerna från vinden. Så jag kan förbereda inför första advent nästa helg :) MYS! Längtar så.

Trevlig helg alla!

Och by the way, mitt citygross kort kom efter över 1år!!! Men det kom iaf;) så nu kunde ja slänga mitt provisoriska..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0