Trötter/yr

Alltså igårkväll, jag har helt tappad. Vet inte var jag lämnat mitt huvud. Ja mins kolor blev aldrig kolor, de blev knäck istället. Stelnade ju aldrig, skumt.. Så jag du fick roa mig (vilket j@#%la jobb) med att fylla 104st knäckformar och sätta några i frysen, så ska jag fylla på med de som är i kallförrådet idag. OM nu de i frysen har stelnat, håller tummarna för det.

Så kom pappa på middag vid halv 6. Dags att ta ut vitlöksbagetterna, då har det droppat lite på undre delen i ugnen. Så det ryker som värsta branden och brandlarmet startat sin underbara siren. Andreas får tyst på det och vi äter. Kaffe dags, jag ska värma några nutellagrottor i micran, kastar in dem med aluminiumformar och jag ser hur det slår gnistor och blixtrar. Jag springer fram (så snabbt denna 18kilo extra tunga mossa nu kan springa) stänger av den. Tar ut formarna och försöker igen ;) mkt bättre.
Ska göra en andra kopp kaffe till Andreas och pappa. Fattar inte varför det är så lite i Andreas kopp. Trycker flera gånger på knappen och den börjar spraka och pusta. Inser då att VATTNET är slut, den går på torr! Stänger snabbt av apparaten, fyller på vatten och gör ett nytt tappert försök. Lyckas :)

Vilken kväll. Allt detta på 1 1/2 timme. Yr mamma to be. Herregud säger jag bara. Där höll vi på att behövs köpa ny mikro, kaffemaskin och nya öron till oss och pappa plus Katt. Han var livrädd vid brand/rök övningen.

Nu till något helt annat. Frukost! Så man kan lägga på sig ett kilo till, varför inte liksom;)


Kommentarer
Postat av: Petra

Mums! Min favorit ju ;)

Svar: japp japp riktigt goda.. men de stelnar inte :( knasigt
Malin Persson

2012-11-24 @ 08:30:48
Postat av: Sofia

Är inte det svårt att göra knäck? Ser goda ut! :)

Svar: jo du sofia, det visade sig vara det och vilket jag alltid trott med. själva röran och koknigen var inte svår. men de små busarna stelnar inte.. så de är eom en tjock mumsig kräm-- hahah. men de är riktigt goda iaf. så de lär nog inte stelna tyvärr.. så vet inte vad jag gjort fel..
Malin Persson

2012-11-24 @ 08:35:46
Postat av: Pappa

Tack för mat och trevligt sällskap! Ni har det bra! Är glad för er skull! Kram!

2012-11-24 @ 09:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0