Babyshower and last day at work (for a while)

Har längtat efter att få skriva denna uppdateringen på bloggen. Och visa fina bilder på vad jag (Knatte och Andreas också såklart) fick på babyshowern som hölls av fina jobbkamrater igår.
 
Jag far runder till tusen på morgonen innan jobb. Kom på sådär när jag vaknade att jag kanske skulle baka med mig något till jobbkamraterna. Så äppelpaj och banan/chokladmuffins fick det bli.
 
Dammsugade, städade toaletten, satt alla mina orkideer i blöt, plockade undan, tvättade sängkläder, bäddade sängen, åt mat (glömde nästan det då jag knappt hann) vilade i 15-20 min (som jag egentligen inte heller hade tid för) packade alla saker jag skulle ha med till jobb, duschade, fixade en doughnut i håret och svisch sa det så var jag i bilden påväg till jobb.
-För sista gången på ett bra tag...
 
Blandade känslor där faktiskt.
 
De hade gjort allt jättefint dukat upp och satt blåa och rosa ballonger (eftersom Knatte fortfarande är könslöst hehe). Linda (en av kockarna på jobb) hade fixat lite afternoon tea fika med scones, sylt, lemon curd, kärleksmums, croaissanter, pannakotta osv osv.
 
Sen hade jag med mig mina godsaker med ju. Så ja kan väl säga att jag var GANSKA mätt efter fikat igår. Och ändå åt jag inte så mycket. Som vanligt stod maten jag åt innan fikat redan uppe i halsen (jädrans magmun, varför måste du vara så slapp :(, har man inte halsbränna så känns det som man ätit alldeles för mycket även om man bara ätit ett paket nudlar)
 
Så vad kollegorna hade köpt till mig var följande:
En jättesöt flodhäst som hade blivit påklädd i en söt vid jacka och vita byxor (tyvärr ingen bild på dem)
Satt på en tårta av blöjor. Fäst på blörtårtan fanns en massa bra att ha till Knatte, nappar, blöjpåsar, schampo, nagelvårdsset osv osv.
I den fina blommiga paketen fanns där ett Bvlgari badset, så himla fint (och lyxigt för den delen med)
Lite dålig tagen bil, ber om ursäkt för det.
Och här är hela kalas bordet!
 
Så det var en mycket lyckad eftermiddag innan jag jobbade mitt sista pass.
 
Tusen tack åter igen! Kommer sakna er massor, men jag får komma in och besöka er, både innan bebben kommer och efter såklart.
 
Sen så tog jag även lite bilder på magen idag Andreas och jag är så himla dåliga på det. Ändå lite småkul att ha i efterhand och lika så för att de hur den faktiskt växer. Men nu när jag ska vara lite mer hemma så kan jag väl förhoppningsvis bli lite bättre på att fotografera bullen.
 
Så här är bullen dokumenterad i vecka 32 (eller v31+2 om man föredrar att räkna så). Komplicerat det där;)
 
Vad tror ni, är det en liten gosse där inne eller är det en liten tös?
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Har en massa bokat nu cirka 2 veckor framöver:
 
Imorgon 5 oktober: Åker tåg till Norge för att träffa min kära Silje innan bebben kommer. Stannar tills måndag den 8 oktober.
 
10 oktober, onsdag. Till frisören på morgonen och till MVC på eftermiddagen för rutinkontroll.
11 oktober, torsdag. Med Mamma och Petra på en konsert på Malmö Arena, och äta middag här hos mig innan.
12 oktober, fredag. På sista ultraljudsundersökning, på morgonen (ska bli så kul!!! längtar). På kvällen ska vi äta hos Chrille, Sofie och Alice.
 
13 oktober, lördag. Bjudna på middag till Mamma och Peter, även Svärmor Aino och Leif ska dit.
 
Sen lugnar det er sig lite efter den 13 oktober, då är det lite kurser hur MVC bara och små rutinkontroller.
 
Kanske lite småträffar med folk, måste passa på nu innan Knatte tittar ut ju.
 
Nej hej hopp, nu ska jag hänga lite tvätt till och renbädda sängen (kanske låter Andreas göra det när han kommer hem, är ju så fruktansvärt tråkigt, han får ju göra nått hehe).
 
Jisses, kom precis på att jag måste börja packa inför helgen och slå in Siljes paket, hon fyller nämligen år nästa vecka. Hurry hurry Malin!
 
Ha det toppen!
Malin 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0