Helg och mys med gubbe

Igår var det fullt ös. Hjälpte pappa lite på förmiddagen, åkte och handlade. Hämtade fläskfilé som mamma köpt åt mig så länge som jag ska bjuda på nästa fredag när vi får folk. Blir någon gryta av något slag.. Blir nog toppen nu när det är lite höst i luften.

Sen fixade jag lite hemma, tog en tupplur. Började göra mig i ordning tar lite längre tid nu mera att raka sig och duscha. Samma som det kommer göra sen när bebisen är ute med.. Man kommer väl vara hårigare än en orangutang sen ;-)

Vi åkte hem till mamma där vi var ett gäng som träffades innan vi tog oss ut till Rosenhagen där kvällen spenderades med mat, trevligt sällskap, musik och dans.

Har minsann inte sovit mycket i natt. Får kanske vila lite nu snart så man orkar med resten av dagen. Får lite besök i eftermiddag. Blir bullar och paj. Sen ska jag och gubbe bara mysa helg kvällen och kanske småplocka lite här hemma.. Får se om vi orkar.

Har tvättat alla babykläder nu. Så det är klart. Ska vänta lite med att tvätta de andra, har lite pålakanset och annat. Men det får vänta :-)

Nej nu är det sängen för lite vila lite.

Trevlig helg gott folk !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0