Mycket nu...

Usch jag varit mycket nu de sista dagarna.. Känner att det tar på kroppen, handla mycket mer än det gjorde innan.. Som jag skrev i förra inlägget hade jag riktigt ont i magen.. En massa sammandragningar, obehagligt och inte skönt ont alls..

De höll i sig ända tills dagen efter kl halv 10.. Men sen för att återkomma på eftermiddagen och kvällen (dock inte i närheten av så besvärliga och sv samma smärta som de dagen innan).

Varit extra trött de senaste dagarna med. Sitter just nu på bussen, riktigt glad över att det är helg och jag är LEDIG!

Har ont i ryggen (pendlingen är inte så bekväm längre..kvittar hur man än sitter), känns mig illamående och från ingenstans börjar näsblodet rinna..

Kroppen säger helt enkelt ifrån, Måste försöka tagga ner lite. Svårt på jobb dock.. Räknar ner dagarna til min havandeskapspenning.. 2,5v kvar! När jag fick det godkänt tänkte jag direkt att man kanske skulle bita ihop och jobba lite längre.. Men usch nej så fel man hade då. Nu längtar jag tills jag ska vars hemma..

Inte kul att man ska behöva stressa så mkt som vi är på jobb.. Och sen ska ett par dagar efter vara förstörda med fruktansvärda sammandragningar.

Ska till barnmorskan nu på tisdag.. Ska ta glukostest/sockertest för att kolla så man inte fått graviddiabetes. Får prata lite med henne så med angående sammandragningarna jag haft de senaste dagarna..

Inte lätt alltid att vara gravid minsann.. Fler och fler saker dyker upp. Det där med halsbränna är ju också en ny kul grej jag fått lägga till på min lista till på min klagomålslista!! ;)

Tur man vet att man inte ska vara gravid i all evighet.. Utan att det är under en begränsad tid.. Samtidigt väldigt mysigt att vara gravid, såklart mest positivt (kanske inte fysiskt, hehe) ..

Ser riktigt mycket fram emot vår älskade lilla knattefnatt.. Ska bli så spännande att se hur du kommer se ut. Snusa på dig och försöka förstår att du är verklig och att du funnits med oss så länge. Svårt vad man ska för förvänta sig.

Nu ska jag snart hoppa av i regnet och cykla hem.. Sen hålla spendera resten av kvällen i soffan!

Imorgon blir det Danmark och övernattning på tivoli hotell för att fira Andreas lillebror som inte fyller så litet mer. Nog mer bestämt 13 år, om jag inte har helt fel för mig..

Trevlig helg alla.
Stor kram
M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0