Fredag

Har varit sjukis sen i söndags men är bättre nu, vad skulle man gjort utan nässpray? Varit nere på Bvc på mammagrupp, alltid lika trevligt och givande. Vägde Adam med, kan ju inte hålla sig, så han vägde 7330g 4m 3v gammal. Stora killen. Han har haft lite rinnig näsa och hade 38.0-38.1 så var lite temp. Men nu i kväll hade han 37.7 igen så ja vet inte om det var riktig feber eller om han bara var lite varm efter att ha sovit. Handlade lite på Ica i stan (? Om man nu kan kalla Trelleborg stan det vill säga )orkade inte köra till maxi. Andreas har varit hemma idag, han är inte heller frisk. Så imorgon hoppas jag att vi alla mår bättre. Eller iaf Andreas, o även Adam. Dock har hans näsa inte runnit sen i eftermiddags.

Jag ska snart hitta sängen. Är trött, inte sovit så mkt i natt. Har lite nya rutiner på natten nu. Adam äter vid 7, somnar till 8, sen får han mat tidigast 00:00 och sen tidigast 5:00 igen. Vaknar han där emellan är det ingen mat som gäller innan man sommar om. Så ska jag köra detta nu och sen blir det att ta bort midnattsmålet . Thats the next step ahead. Men det betyder ju inte att Adam inte vaknar mellan 7/8 på kvällen och 6 på morgonen . Igår vaknade han 4 ggr förutom då kl 00 för mat. O jag fick klydda med napp, gunga sängen/vaggan och lyfta upp honom mot kudden då han ålat sig ner. Man är knappt människa på morgonen ..

Har köpt två klänningar nu i veckan. En till bröllopet i maj och en långklänning till sommaren. Snygg med jeansjacka .. Min är inte grön dock, hittade ingen annan bild och orkade inte ta en själv. Min är mörkgrå o så hänger min rakt mer, inget band att knyta i midjan. Min når ända ner till marken. Nu skriker sängen på mig!!

Hörs snart igen förhoppningsvis.


Kommentarer
Postat av: Anneli *barntipsbloggen*

Härligt med lite shopping till sig själv. Har inte köpt typ nåt alls sen jag fick Emma men till sommaren ska jag försöka unna mig lite nya plagg ;)

2013-04-29 @ 11:28:37
URL: http://barntipsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0