Helg, REGN och grått

Igår var jag uttråkad på dagen, sen kom räddningen. Pappa/Morfar kom på besök. Värmde rester och gjorde pannkakor till oss. Så kom Mamma/Mormor också förbi på lunchen. Adam ville inte sova på hela dagen, vi är förhoppningsvis påväg till mindre sömna på dagarna och MER sömn på nätterna. Inatt var det helt okej, Somnade lite i 8, vaknade 12 för mat och vaknade 4 för mat och sen upp kl 6. Det är en mycket bra natt för mig :) om han somnar om snabbt efter att han ätit dock (det är sällsynt) men inatt var han duktig.
 
Ser mer och mer av Adams personlighet för var dag som går. Han är mycket gladare och han är en riktig buse. Och han har ett riktigt humör den lille räkan ;) Man kan ju hoppas att han har det nu och sedan växer ifrån det. Han älskar att stå upp, han har fått en massa nya leksaker som han är intresserad av. Han verkar tycka om sin gröt han får 2 ggr om dagen, smakportioner då alltså. Får cirka 2 tsk varje gång. Det är så himla kul att följa denna lilla knodds utveckling. Är något av det bösta som finns, att se någon utvcklas och lyckas vecka, master new skills week after week :) 
 
Adam har ingen ordentlig kudde, köpte en i Ullared men den ger inte ordentligt stöd nu när han är större. Och så har han lite platthuvud/eller toppigt huvud. Så han måste ha en ordentlig kudde för stöd. Blev en av märket next generation baby, de har så fina saker http://www.ngbaby.se/se/sortiment/sova/kudde-9146855
 
köpte också lite på rea till Adam, en pyjamas med fötter (då han vill sparka av sig täcket stup i kvarten, ett par mjukisshorts till Rhodosresan, en haklapp i mumin som man kan torka av plus en jeansskjorta till mig själv. 
Hittade ingen bild på pyjamasen, men var en vit med turkosa och blåa bilar :) 
Så lite fick vi allt handlat igår. 
 
Idag är det lördag och vi har varit igång sedan 06. har hunnit med att mysa i sängen, äta frulle, bada Adam, diska upp, plocka undan lite, diskmaskinen är i full gång näst på listan står sortera ut leksaker och för små kläder, stta upp några ramar som jag satt foton i och sätta upp några krokar på Adams rum där vi kan hänga hans utterkläder. Ska in om Farmor/Svärmor och lämna lite försenade födelsedagsgåvor då de inte kommit med posten till födelsedagen. Sen ska vi på kalas för Farfar/Svärfar som fyllde år igår och ikväll kommer nog Moster/Syster Petra på besök. Full rulle :) men man kan ju inte sitta inne och uggla alltid..
 
Imorgon ska vi till Adams kompis Joakim och busa, det ska bli kul.
trevlig helg alla,,, kanske uppdaterar lite bilder i efterhand, appen klyddar ju på telefonen, orka sånt.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0