Barnmottagningen

Igår var det dags att besöka sjukhuset igen. Denna gången på barnavdelningen. Eftersom Adam hade varit sjuk (förkyld, med slemhosta) i 6 dagar igår så kände pappan i familjen att vi kanske skulle kolla med BVC, VC. Så jag ringde vår barnmorska och hon menade på att kanske bättre att kolla en extra gång istället för en gång för lite. Det dumma rs-viruset härjar ju, och det vill inte Adam ha som bara är 9 veckor.. Adam var så duktig, blev undersökt och han vägde (det tyckte jag var roligast) 5326g "getting bigger". Sen kollade de hur han syresatte sig, 100%, så kunde inte bli bättre, och han blev stycken i fingret, sänkan var jättebra. Var skönt att få det bekräftat att han i princip mådde prima (förutom att han är lite snorig och hostar). Igår kände jag att han började må bättre och idag verkar han ytterligare snäppet bättre. Han har bara nyst någon enstaka gång och ostar två gånger.. Går i rätt riktning .. Jag känner mig också lite små hängig, hoppas inte det blir något mer..

Blev jävligt besviken igår. Jag köpte ett blöjpaket i fel storlek på Ica kvantum på emporia i helgen, tänkte byta den igår på Ica maxi i Trelleborg när jag skulle handla. NEJ DÅ GÅR DET INTE!! What?? Varför inte liksom.. Det är samma butik, det var vanliga libero blöjor, de hade exakt likadana i butiken såklart. Det vet jag ju och kassörskan med.. Men nej då gick det inte för då blev det fel i deras inköp av blöjor typ.. Var det dummaste jag hört.. Så idag ska jag ringa ICAs kundtjänst ..

Ni får update sen ;) ska ringa dem nu.


Kommentarer
Postat av: Sofie Lindkvist

Tänkte bara förtydliga; barnmorskor förlöser kvinnor, jobbar på MVC, BB och prenatal typ. De deras arbetsområde är graviditeter och inriktning på kvinnorna. De som jobbar på BVC är distriktsjuksköterskor eller barnsjuksköterskor och har inriktning på barn:)

Vill inte vara en besserwisser men det är viss skillnad :) som att gå till tandläkaren när du har ont i foten ;)

Hoppas ni har det bra! :)

2013-02-10 @ 11:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0