Lasarettet

Idag fick vi sovit både jag och Adam på förmiddagen.. Behövdes verkligen..på eftermiddagen var det sen dags för mitt besök hos gyn på lasarettet. Extra farmor Monica tog Adam på en promenad i vagnen medan jag var där. Toppensnällt. Fick lokalbedövning, de fixade vad som skulle fixas och 20 min senare var jag på väg ner i hissen. På väg till receptionen (glömde anmäla mig och betala när jag kom så fick göra det på utvägen) kände jag mig lite så konstig.. Jag gillar ju inte sprutor och sånt skit. Så jag var inte allt överlycklig över detta besök. Tänkte jag måste köpa en läsk så jag får lite socker. Så in och tar en 7UP, ställer mig i kö, börjar känna att jag närmar mig en svimattack, och inga stolar lediga i cafeterian , rakt fram är en skjutdörr med en stor skylt "endast för personal". Jag skyndar mig dit, säger till cafebiträdet att jag ska snart betala drycken jag lovar. Sitter där med huvudet mellan benen och dricker lite "socker". Och är snabbt på benen igen. Det är likadant varje gång, samma visa. Bygga upp oron och jaga upp sig , klara av ingreppet och svimma (avreagera) efteråt.. Men nu är det gjort och det är skönt att det är över. Så mkt värre än att föda barn.. Även ett blodprov är värre än att föda barn ;) så knäpp är jag..
Väl hemma så hade vi en mysig stund med Monica och faster Annie kom på besök med kusin Dominic. Så over all en toppen dag ;)

Christian kom förbi med en speciell dimmer till vår kristallkrona, jippi!! Som jag längtat. Nu behöver vi inte lysa upp för hela vårt område. Så deras elräkningar kommer nog bli dyrare nu (skämt och sido). Nu har jag nattat mitt lilla hjärta. Och snart ska jag natta mig själv och mitt stora hjärta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0