Löning

Alltid lika kul att få in pengar på kontot :) synd bara att de försvinner ganska fort igen.. Inte riktigt allt dock som tur är... Idag har jag fikat med Erika, varit och veckohandlat, tvättat, tömt diskmaskinen. Hunnit med vad jag skulle för dagen och lite där till .. Jag lagade god pastasås med skinka till middag idag, den blev godkänd av Andreas .. Haft en mysig kväll med bad för Adam.. Han fullkomligt älskar det... Skönt att ha badet lite som en räddning med när han är lite gnällig, vilket han varit idag. Han har sovit för lite.. Så hela dagen har varit lite rubbad..nu sover vår lille krabbat och lär vakna om någon timme för mat.. Så får se om jag går och lägger mig eller sitter uppe och väntar (är dödstrött så sängen lockar)..

Har inte så mkt planerat denna veckan. Inte varje dag iaf.. Imorgon tänkte jag gå en runda (beror lite på vädret också) ska träffa Anna på onsdag, till öppna förskolan på torsdag och träffa prästen och snacka lite smått inför dopet, praktiska saker som hur de funkar och går till..
Så denna veckan lär säkert springa förbi som alla andra ;)

Måste rekommendera en bok också.. Har läst lite i den, han är krönikör i bl.a. Vi föräldrar .. Han skriver så förbannat roligt och träffar så rätt.. Riktigt bra bok. Den heter saker min son behöver veta om världen ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0